Memuatkan ...

Ahad, 19 April 2015

Home » KERAJAAN HATI

KERAJAAN HATI






Fuhh…! Lama rasanya dah tak berceritera di sini. Last entry pun tahun lepas punya cerita. Entahlah nasib, bukan tak sayang tau blog ni, tapi masa nak hadap dia lama-lama macam dulu dah tak de. Bukanlah tak ada terus, ada Cuma tak cukup je. Balik keje teruzzzzzzzzzzzz…!

Ahaaa…sempoi dak mukadimah! Dah la lama tak muncul, sekali muncul beri salam pun dak kan..! haishh apa punya tuttt daaa..! Hahaha. Sekali imbas baca, mesti tahu punyalah entry ni dikeluarkan semata-mata nak nampak blog ni hidup je. Yea..nampak hidup dalam diam..Heeeeee..!

Itu sebab munculnya entry ni. Kalau tak muncul, mesti orang akan fikir, blog ni dah tenggelam gamaknya. Jadi dan berharap sangat-sangat dengan kemunculan entry yang tajuknya ala-ala pemberi semangat ni, dapat menaikkan lagi semangat dan nafsu aku untuk terus berblogging yea..harap-harap laaa…!

Zaman blogging aku yang dulu-dulu tu, aku sendiri tak tahu kemana hilangnya. Kalau dulu, setiap malam, setiap masa hadap blog je. Sekarang ni, jangan kata hadap, kekadang ingat pun tak. Tapi, nasib baiklah aku tak lupa kata laluan, buatnya aku lupa, alamatnya goodbye leeeeeeee…huhuhuhu

Aku akui, walaupun aku tak berblogging dan tak aktif macam dulu, tapi pengunjung yang datang ke blog ni, amat memberangsangkan. Semuanya sebab sebahagian entry-entry dalam blog ni yang dapat beri manfaat pada mereka yang memerlukan. Alhamdulillah, sekurang-kurangnya apa yang kita share dapat diguna pakai untuk semua. Dannnn…

Lama jugaklah aku tak buka akaun Nuffnang, sekali buka aku terkejut jugaklah jumlah duit yang ada, so apa lagi, dah alang-alang buka, terus cash outlah. Hehehe. InsyaAllah bulan depan sampailah cek tu. Walaupun tak riban-riban, tapi bersyukur sangat blog ni dapat menyumbang pendapatan dalam diam.. Alhamdulillah. Rasanya cukuplah kot setakat ni. Isi entry jauh lari dari tajuk, mungkin..Hehehe… Adios..!




Kata Hati : Kembalikanlah mood blogging aku…kembalikannn..! huhuhuh

.


Tiada ulasan: