Sabtu, 17 April 2010

Home » » .::Alhamdullillah::.

.::Alhamdullillah::.

~Pertama sekali, untuk Keluarga Tercinta, terima kasih atas dorongan....


~Untuk sahabat tersayang, terima kasih atas sokongan yang telah diberikan....


~Untuk pembaca-pembaca terima kasih kerana memberikan peluang untuk saya berada dipersada ini....


~Tanpa kekuatan kalian semua tidak mungkin blog ini dapat direalisasikan....


~Terima kasih semua......!!!!

15 ulasan:

hans berkata...

mana nak kenal ekau
ini blog baru nih

Dieyna berkata...

hehehe.. mcm blur pulak baca entri ni... terima kasih jugak hehe

Chic Na berkata...

nur, mcm speech menang award lah. hikhikhik.. sorry gelak lg. tp comel. :)

Yumida berkata...

skema ayat...tp ske...

aReLaN berkata...

hahahahaha...awal2 memang standard ucapan gini kot.memang gelak la bila baca balik.

Cik Nur berkata...

Blur campor poyo..hehehe

Cik Nur berkata...

hehe..xpe gelak..time ni mmg xtahu ape2 pun..buta blogging lagi..hahaha

Cik Nur berkata...

hehehehe...lebih kepada poyo kat entry ni..heheh

Cik Nur berkata...

hehehehe...mmg gelak xhengatlah kan..hahaha

dyabunga berkata...

hahaha..dya pun mcm ni..

Cik Nur berkata...

hahahaha...sebab tak tahu nak tulis ape kan...

9n0L4 berkata...

hehe. nak gelak jugak lah. mcm skema sket. ;)

wan nurul hezrina berkata...

nurul tak ingat mula berblog bila sbb dulu blog pernah hinang sbb terdelete masa nak tukar author..tapi rasanya lepas bersalinkan merah kot.sbb nak carik info penyusuan susu ibu

QasehnyaRania berkata...

singgah n3 1st..

Cik Nur™ berkata...

INI SEMUA POYO....!
Hahaha