Rabu, 19 Mac 2014

Home » » Wordless Wednesday #101

Wordless Wednesday #101







Lagi tiga hari..
Sesiapa yang berdekatan dengan Taiping tu,
Jemputlah datang, memeriahkan lagi majlis..
Nak alamat, PM SINI...
Heeee....!



Kata Hati : Aku...Kakak Pengantin....ZzZzZzZzZ...

.

17 ulasan:

Shida Radzuan berkata...

alamak cmne nk dtg nih..dah tlepas ke cik nur?

Cik Aini berkata...

mohon kakak pengantin interprem lebih skit di hari majlis yg bermakna tu ye :)

Cik Aini berkata...

mohon kakak pengantin interprem lebih skit di hari majlis yg bermakna tu ye :)

Nurfaezah Abdullah berkata...

semoga majlis kahwin berjalan lancar ye :)

Chic Na berkata...

hai kakak pengantin.. bleh berkenalan? kekeke..

Nor Eliyana berkata...

tahniah buat adik ciknur. semoga bahagia ke akhir hayat

Deqla Manjew berkata...

tahniah & selmt pengantin baru buat adik kaklong..hihi.. moga majlis berjln dgn lancar yer.. deqla dah bgtau awal2 x dpt dtg.. kalo x teringin gak nak dtg.. huhu

t.a.t.a berkata...

Alhamdulillah, tiba sudah harinya.

liyana berkata...

comel badge ni..dulu rase cam nak buat je..tp xwat pun..hehe~

Nastyna berkata...

Ishh mau tak sibuk ada majlis lagu ni, my brother pun menghitung hari jer jugak ni, tapi kami tak sibuk la sebab tak bersama huhuhu sedeh.

Apapun, all the best for u guys. Moga majlis berlangusng dengan gemilang.

zaza zehra berkata...

wah..siapakah... apapun tahniah.. n selamat pengantin baru.. :)

Yumida Huda berkata...

comel la badge tu nur
akak pengantin..pewit...kim salam
cantik bunga kaler pink tu

QasehnyaRania berkata...

thanks ciknur jemput tapi x dpt nak pergi.
selamat pengantin baru buat pengantin.
smga perkahwinan ini sntiasa dirahmati olehNya aamiin

Cendol berkata...

Salam, cik nur. Comelnyaa buat gini. Nak buat jugak gini. Hihi

zaza zehra berkata...

comel button badge.. :)

aku HaniAsyira berkata...

alah atil xdtg,, soriiii

ayut berkata...

Mjlis ye lpas dh la kn ni?nur pon kesibukn dh..cian dia...xpe...nnt time nur adik2x plak sibuk :)