Rabu, 2 April 2014

Home » » Wordless Wednesday #103

Wordless Wednesday #103








Alhamdulillah...seminggu berlalu...
Lega selesai semuanya..!



Kata Hati : 
Takziah buat keluarga adik ipar yang baru kehilangan ayahda tersayang..
Semoga tabah hadapi ujian dariNya..
Alfatihah..!


.

20 ulasan:

Scha Nazri berkata...

Ehem2. Tahniah! :)

zaza zehra berkata...

jeng3... :) tahniah

t.a.t.a berkata...

Alhamdulillah.

Rapunzel Cikilolo berkata...

pelamin anganan nur ke?

hehe.

Mrs Velentine berkata...

ni pelamin adik nur ker

Mrs Velentine berkata...

salam takziah...

Yana Libra berkata...

cantik pelamin tu~ :)

Takziah utk adik ipar cik nur.

Yana Libra berkata...

cantik pelamin tu~ :)

Takziah utk adik ipar cik nur.

Solehah Shamsuddin berkata...

wah,cantiknya pelamin ni :)

Yumida Huda berkata...

al fatihah. moga rohnya dicucuri rahmat.
cantik la pelamin tu nur. aah kan masa nak dekat kenduri rs tension je. hihi..dah lepas tarikh tu sgt2 lega

Ummi Iman berkata...

Adik dah kahwin ya.. tahniah. Salam takziah.

Tihara berkata...

lega, alhamdulillah dah selesai
selamat pengantin baru dan salam takziah buat keluarga adik ipar

Cik Aini berkata...

kak long mesti bz giler aritu kan..alhamdulilah semuanya seperti yg di rancang :)

**takziah buat fmly adik ipar Nur

Deq's Qienz berkata...

ciknur bila lagi..hehee

zaza zehra berkata...

alhamdulillah.. :)

aku HaniAsyira berkata...

mesti best kan apa yg tungkus-lumus selama ni abis jugak..

takziah jugak cik nur..

Chuu Muqhlis berkata...

Majlis nur ke ni?
Salam takziah..

ayut berkata...

Simple je pelamin....like!takziah bt keluarga adik ipar nur...flm keriangan menimpa pula kesedihan..moga mereka tabah..

Chic Na berkata...

legaaa.. akhirnya.. ;)

Shida Radzuan berkata...

cik nur sorry xdapat dtg masa tu hair kita bertindih kan moga semua berjalan dgn lancar ye :)