Rabu, 9 April 2014

Home » » Wordless Wednesday #104

Wordless Wednesday #104








Dia sebenarnya B.U.L.A.T...!
o_O



Kata Hati : Ermm...cemana nak kembalikan mood berblogging ehh..? T_T


.

29 ulasan:

zulhilmi tempoyak berkata...

kahkahkahkahkah...

ni kelakar.. mmg besar gini ek..

Rapunzel Cikilolo berkata...

huahua.

siap ada loceng lagi...

Ummi Iman berkata...

Knp pula bulat tdo dlm bakul.. nak buat shape jd bulat ke? Hehe

Hilmirda Daud berkata...

comelnya... klu tak perasan kena himpap ngan kain lah jawabnya

HeNRieTTa JoSe berkata...

amboi kiutnye dia...

Nurfaezah Abdullah berkata...

comelll hehe

Tihara berkata...

bulatnya :)
ni memang hobi kucing...ehee

Nastyna berkata...

pi sana masuk bakul join kucen itu, mesti mood blogging datang balik :D:D

Yumida Huda berkata...

hadoi..yumida pulak geram tengok dia dlm bakul..gebu je

Yana Libra berkata...

tembamnye..hehe~ :)

nape xde mood skang ni cik nur?

QasehnyaRania berkata...

ciknor cepat la update citer.sunyi je blog ni skrg ni

kucing ke tu?

zaza zehra berkata...

haha...comelnya duduk dalam bakul...ommm..geram tgk.. :)

Sue PeLik berkata...

askm cik nur!hehehe lama tak ke sini. alahaiii cik nur pun tak da mood nak berblogging jgk ke?? huhuhu bulat betul yang di dalam bakul tuh huhu

Cik Aini berkata...

sian bulattt..
x abis2 jd mangsa dera..even nmpk physical ok tp sbnrnya mental dia terdera tau....terdera oleh tuannya..hahahahaha

aku HaniAsyira berkata...

walaweh... memang bolatttt betul cik nur.. hahah

Solehah Shamsuddin berkata...

Hehe sukanya dia tido dalam bakul ye :)

aine ainun berkata...

bkn main lg Sigebu ni ;)

Deq's Qienz berkata...

shomelnya...geram aihhh tgk..mnja je dlm bakul tu.

QasehnyaRania berkata...

singgah melwwat ciknur.
how r u dear

fizafantagirO berkata...

ohhh bulat , bahagianya dikau beradu dalam tu.haha

Mieya Atiera berkata...

aww bulat.. Geram betul tengok kerenah dia.. ish3

sama juga lah dengan Mieya. Macam mana lah nak kembalikan semula mood blogging

Wafi Remli berkata...

Tenangkan diri kut

ayut berkata...

Haha..sebakul kucing bulat!

Chic Na berkata...

muat2 je bulat kat dalam tu.. huhu..

bagi cikna sikit mood blogging tu ye.. ;)

❤Kamsiah❤ berkata...

hehe..sama kaler kucing dan raga kain...baik punya landing..

klik digi utk tuan rumah

QasehnyaRania berkata...

singgah dihari minggu.
cik nur ke mana kamu haaaa :)
kembali lah... rindu ni..
asyik dtg xda org yg nuggu pon. hikhik

Deqla Norumara berkata...

hahahah.. sesuai dgn namanya BULAT.!

kopi pasta berkata...

haha, ngam2 muat jer. kucing ni mmg jenis tempat sempit tula dia suka lepak~

Shida Radzuan berkata...

yaa..mmg nampak dia bulat hehee :)