Selasa, 4 Februari 2014

Home » , , » "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"






Rasanya dah lama tak join mana-mana GA. Jadi di hari yang baik, bulan yang berbahagia ni, dengan senang hatinya, nak menjoinkan diri dengan "INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2014" ni. InsyaAllah, kalau ada rezeki tak kemanakan..! Jom usha syarat-syaratnya...!


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini

 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)


TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)



Kata Hati : Moh le join beramai-ramai..!

.

15 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

Thanks join..

Good luck nur :-)

msredcheesecake berkata...

best hadiahnya.... good luck

Deqla Manjew berkata...

amboii mentang2 la hadiah best2 trs join eh..hihi.. good luck yer.. deqla pun bakal join nanti.. :)

izan mama mia berkata...

nak joint gak...

ummiaisys berkata...

salam ukhwah..datang dr GA yang sama.Gud luck!!!

done follow your blog..jemput kunjungi blog saya and follow me back ye..tqvm!!!

http://www.ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

syuk shusuke berkata...

selamat bersegmen kak nur ;)

Shida Radzuan berkata...

gudluck nur..
shida pn join :)

ayut berkata...

Join dh...all the best nur....

QasehnyaRania berkata...

good luck ciknur
smga ada tuah :-)

zaza zehra berkata...

zaza pun join...gdluck nur :)

msredcheesecake berkata...

good luck and have fun k...

Chic Na berkata...

best2 nya hadiah.. good luck nur..

Sya Nadia berkata...

hi..sy join juga.. Good luck ye... :) meh singgah blog sy.. http://sweetlittlemom.blogspot.com

Cik Aini berkata...

wish u luck cik Nur

shasha yacob berkata...

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html