Jumaat, 14 Februari 2014

Home » » Tazkirah Jumaat | Redha

Tazkirah Jumaat | Redha






Setiap apa yang terjadi, pasti akan ada hikmahnya...




Kata Hati : Aku sedang belajar meredhai segala apa yang terjadi....

.

19 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Inshaallah setiap yg berlaku ada hikmahnya

Deqla Manjew berkata...

deqla pernah post kat fb .. kat blog pun ada.. redhalah.. pasti ada hikmah di sebaliknya..

hazwan hairy berkata...

betul tu nur..salam jumaat :-)

t.a.t.a berkata...

Alhamdulillah. Kena kuat dan yakin kan untuk redha ini.

Tihara berkata...

ada sesuatu yang berlaku selepas mak akak meninggal,
dan akak sedang ingatkan diri supaya redho..bagus entry ni

ayut berkata...

Konsep redha ni klu xbtul2x pyah nak dpt..tkut nnt jd ye berserah je... ;)

syuk shusuke berkata...

keep the faith ~ YNWA :d

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

btul tu..inshaALLAH ada yg terbaik

admin berkata...

Betul tu cik nur :-) Allah is the best planner

admin berkata...

Cik nur apa kaba?

ayut berkata...

Nur...ayut dtg sini yer...

QasehnyaRania berkata...

ya betul tu. selamat cik nur

QasehnyaRania berkata...

*malam. hihi

LYAfrina berkata...

insyallah

Chic Na berkata...

kita akan lebih tenang kalau kita redha nur.. :)

aku HaniAsyira berkata...

betul2.. redha.. tp nk redha tu perit gak ar..

caliph shuriken berkata...

bersangka baik dgn Allah ^^

Cik Aini berkata...

pasti !
rencana Allah tu yg sebaiknya buat kita :)