Khamis, 1 Mei 2014

Home » , , , , , , , » Selamat Ulangtahun Sahabat..!

Selamat Ulangtahun Sahabat..!





Assalamualaikum.

Hari Rabu bulan lepaskan, hari ulangtahun kelahiran BFF aku ni. Alaa...aku pernah cerita pasal BFF ni dalam ENTRY NI. Sebenarnya, aku dah lama tau tak contact dengan dia. Last jumpa tahun lepas [ENTRY NI] itupun tak bertegur.  Tambah pula dah 2 tahun aku tak wish birthday dekat dia. Jadinya, entah kenapa Rabu lepas aku tetibe je wish birthday dekat dia. Aku bajet, dia dah tidur. Almaklumlah, dah tengah malam..




Rupanya, sangkaan aku silap. Tak sangka pula dia online memalam buta tu. Bak kata Bintang la, dia tak tidur lagi sebab nak tunggu siapa orang pertama yang wish birthday ke dia. Tengok dari reaksi meses yang dia reply tu, nampak macam aku la pertama wish ke dia. Dan aku boleh bayang cemana senyuman dia malam tu. Hahaha. 

Tapikan, sejujurnya aku tak berebut pun nak jadi orang pertama yang wish. Mungkin ini satu kebetulan. Dan aku tak mengharap pun dia baca meses yang aku inbox tu. Tapi itulah, sangkaan aku meleset. Tak sangka cepat betul dia reply. 

Lepas pada tu, kami sembang kosong je. Tak sampai 5 minit pun, aku offline. Walaupun kejap, kesan dia besar. Habis segala kenangan dulo-dulo keluar. Dan aku harap sangat, dia tak datang cari aku. Sebab sekarang ni bukan macam dulu dah....

Oklah, sampai sini je la. Aku dah tal tahu nak taip apa dah. Yang aku tahu sekarang ni, aku banyak sangat hutang blogwalking. Entah bilalah mood blogwalking aku ni nak datang ebtul-betul. InsyaAllah, punya masa dan kesempatan, aku pasti jejak kalian..!

Sekian..



Kata Hati : Roadtax moto aku tamat tempoh sama birthday dia tau..
.

9 ulasan:

Shida Radzuan berkata...

happy befday juga bt kawan Nur walau xkenal trut nk ucapkn hehe :)

Deqla Norumara berkata...

selamat ulang tahun kelahiran buatnya.. mesti dia spesel kan di hati nur?? lelaki ye ni? heee

zaza zehra berkata...

selamat ulangtahun juga buat sahabat nur.. :)

Chic Na berkata...

hahaha.. jujurnya dia, siap reply gembiranya saya.. mmg dia gembira tu nur..

Cik Aini berkata...

kekekeke
selamat hari lahir untuk Dia =)

**oh kenangan...kenangan mengusik jiwa.. =)

Yumida Huda berkata...

selamat ulg thn buat dia. moga dipjgkn usia n dimurahkan rezeki. sure byk kenangan dulo2 ni

wan nurul hezrina abd halim berkata...

singgah lawat nur

dya bunga berkata...

Ex bf nur ke?? Hehe

Yana Libra berkata...

bff laki ke cik nur? huhu~