Sabtu, 11 Disember 2010

Home » » .:: Awan Itu Sangat Cantik | Hobi Ketika Memandu ::.

.:: Awan Itu Sangat Cantik | Hobi Ketika Memandu ::.

.


Assalamualaikum.

Rasanya masih belum terlambat mahu mengucapkan Salam Maal Hijrah buat kalian semua. Alhamdulillah, bersyukur ke Hadrat Ilahi kerana di berikan kita kesempatan untuk merasai permulaan baru yang cukup sempurna dariNYA.

Syukran Ya ALLAH…!!

Haa.. Tentu kalian semua dah pasang azam masing-masingkan? Kalau sudah, Alhamdulillah.

InsyaALLAH, Di permulaan tahun baru yang mulia ni, sama-sama kita kuatkan semangat dan tingkatkan usaha demi matlamat kita. Dan jangan lupa mohon doa pada DIA insyaALLAH akan di permudahkan segalanya. Amin…!!!

Okeylah,lama aku tak update blog.huhuhu. sebenarnya untuk entry kali ini, aku nk kongsikan bersama hobi aku ketika sedang memandu.

Jom kita lihat gambar-gambar yang semulajadi cantiknya. Percayalah.




















Haa…amacam?? Cantikkan??


AWAS..!!

Jangan tiru gaya ini. Pastikan anda berhati-hati ketika mengambil gambar semasa memandu. Nanti tak pasal-pasal ke ICU…hohoho.

AWAN.

Ya..! Aku memang sukakan AWAN. Memuji kebesaran ILAHI Maha Pencipta yang sangat hebat. Membuatkan aku bagai di pukau pabila skrin di hadapan mata memaparkan awan-awan yang cukup cantik sekali.

Aku juga sangat suka tengok kepul-kepul awan yang nampak manis-manis gitu. Setiap kali memandu, terlihat awan yang cun melecun, pasti aku tidak lepaskan peluang.

Sehinggakan pemanduan aku sedikit terganggu jikalau kepul-kepul awan berarak di hadapan mata aku. SubhanaALLAH…!!

Sungguh cantik sekali. Percayalah..!!

Jadi inilah aku. Yang pasti keselamatan diri ketika memandu tetap di jaga. InsyaALLAH…!!

 
 
Kata hati : Berada Di Kampung Ketika Menaip Entry Ini :)

5 ulasan:

hans berkata...

wah
time memandu pun sempat tu
hohoho

P/S : Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 39

:: Cik Nur :: berkata...

hans..hohoho.....
jangan di ikuti...

etuza berkata...

Subahaanallah..Allahhu akbar.
Indahnya karya Dia, kita yg melihat jika ada iman nampak hebat KuasaNya. Tq share

QasehnyaRania berkata...

"YA Allah cantiknya awan tu.."

ciksu suka sangat dengan alam semula jadi.. sebb tu amik aliran geografi dulu..hajat dihati nak jadi cikgu geo dulu... pastu result stpm tak kuat nak masuk upsi..huhu

9n0L4 berkata...

lawa lawa lawa. rase nk terbang je ke atas. nk sentuh kan. :)