Jumaat, 3 Disember 2010

Home » » .:: Bila Berukband Jatuh Sakit | Edit-Mengedit Berlaku ::.

.:: Bila Berukband Jatuh Sakit | Edit-Mengedit Berlaku ::.

.



Assalamualaikum


Aik..! sekali lagi tuan tanah tepek gambar sendiri.

Apasal?

Gila glamor dehh..!! Hohoho…!!

Haissshhh…!!

Hari ini memang kesabaran sangat-sangat di uji. Mana tak nya, time nak meng’online’kan diri, tiba-tiba pula line broadband menunjukkan kelakuannya yang beruk itu.

Adehh..!! Lembab sungguh. Tapi selamatlah aku sempat mengutip hasil tanaman dari ladang. Kalau tidak, rugi tahap cipan la jawabnya. Huhuhu… T_T

Di sebabkan line berukband tak berapa nak sihat, masa yang terluang tu, aku habiskan masa dengan mengedit gambar-gambar yang di ambil pada hari selasa hari tu.

Aku tak lah hebat atau pandai sangat dalam mengedit ni, sebab tu hasil yang kalian tengok di atas, ala kadar je. Ternyatakan, Tak sehebat kalian.

Aku mengedit ni sebab terlalu boring. Tak de kerja, edit-edit la mana yang ada…hehehe. n_n

Oh..ya..!! gambar-gambar di atas, aku bersama sahabat yang paling aku sayang…!!

 
 
Kata Hati : Ribuan Terima Kasih Pada Hans, Kerana Sudi Berikan Tunjuk Ajar. Terima Kasih Sahabat..!!
 
 
.

6 ulasan:

hans berkata...

hahaha
bukan berukband tapi siputband
ekekekek

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

Tanpa Nama berkata...

salam singgah nur...

Nurcita2 berkata...

hans:

kalau siput sedut sedap wt gulai nih..!

heheheh

Nurcita2 berkata...

tanpa nama:

saila2....terima kasih ya..!

Chic Na berkata...

godek2 kat sini. pandai la tu mengedit. :)

9n0L4 berkata...

hehe. lame tak buat keje godek entry lame org. hai cik nur. cntik gmbr edit. :)