Khamis, 16 Mei 2013

Home » , , » Mimpi Yang Tak Sudah By Ibnor Riza

Mimpi Yang Tak Sudah By Ibnor Riza






Mimpi Yang Tak Sudah By Ibnor Riza


Apa makna impian 
Datang dan pergi 
Membawa hati 
Menyusuri kembali 
Jalan-jalan sepi

Kau kah di situ 
Yang menantiku 
Atau jelmaan 
Titip kenangan 
Yang bernama pengalaman

Siapakah di antara kita 
Dengan rela menjadi pendusta 
Siapakah dulu membina harapan 
Dan siapa yang memusnahkan impian 

Tanpa sebab dan alasan 
Kau mainkan perasaan 
Bagai taufan tiba-tiba datang 
Dan menghilang

Kau bayang-bayang 
Masa nan silam 
Ada ketika terbawa-bawa 
Oleh resah mimpi yang tak sudah



Kata Hati : Err..Senyumm..!
.

26 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

best lgu ni =)

Khai♥Rin : anies berkata...

bla dgr lagu ni mesi tingat drama arahan rosyam nor tu...x igt apa judulnya...

diana berkata...

wah...kenangan la lagu ni..

Deqla Manjew berkata...

lagu femes dulu2 ni... tp tetibe je publish lagu ni..kenapa haa? tp bgs la kalo senyum yer..jgn sedeh2.. huhu

QasehnyaRania berkata...

lagu lama.
suami ciksu suka lagu ni :)

fairus mohamad noor berkata...

suka lagu ni tau..

AyueJean AJ berkata...

Lagu ni best kot....
Syahdu je....

syiela berkata...

sesekali layan lagu2 lama best ni :)

Tihara berkata...

ibnor ni suara dia best

Aine Ainun berkata...

nur...dulu suka sgt2 layan lagu ni

izan mama mia berkata...

hai tak kan tak sudah sudah lagi bermimpi tuu..hihihi...

boni kacak berkata...

lama tak dengar lagu ni...

4feet8 berkata...

suka dgr sore dia.. ;)

caliph shuriken berkata...

dh lama x dgr lagu ni, huh...

Cik Aini berkata...

senyum....
senyum...
senyum...

**senyum tu boleh mbawa byk maksud yg tersirat kan ;p

nanieybarnieylurviey berkata...

Suke sgt lgu ni.. Mendalam :)

Si Matatajam berkata...

Aduss touching sungguh lirik lagu ni..tapi hubby akak mmg suka lagi Ibnor ni tau..suara dia pun bleh bertukaq jd Ibnor Reza ni..ha ha ha..

jaakechik berkata...

lagu ni mmg best. jaa pun dah mmg hafal dah lirik nya....hihi.....

Shida Radzuan berkata...

1stime dgr lagu ni nur :)

intanfirdaus247 berkata...

suka lagu ni..hehe

Chic Na berkata...

nur bangunnnn.. sudah2 la tu bermimpi. hihihi..

are_lin@yu berkata...

arghh lagu ni best!!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lagu fav arwah abah=)

9n0L4 berkata...

suami akak suke lagu ni. hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lagu2 lama cm ni best dgr

Deq's Qienz berkata...

lagu2 ibnor riza smuanya sedap ddengaq.huhii