Rabu, 1 Mei 2013

Home » » Wordless Wednesday #55

Wordless Wednesday #55





Kata Hati :
Besttt oooo shopping sini...
Semua barang ada. Ambil dan bayar.. 
Sedar - sedar poket rabakk..!
Hahaha...

p/s : Selamat hari pekerja semua..!
.

29 ulasan:

Zaza berkata...

kalau zaza pun mahu rabak nih..hehe

izan mama mia berkata...

haih..soping apalah tu gamaknya.. a to z pasal wedding tuu...

AiSyA LiEzA berkata...

wahhhh.... nama un a - z... hehee... smua ada... :)cam best jek.. :)

Chic Na berkata...

rabak boleh tampal lagi nur. hehe..

happy labor day!

Yana Libra berkata...

nak kahwin ke cik nur?

whitecappuccino berkata...

shopping utk wedding ker

Mieya Atiera berkata...

Mieya tak pernah ke sini lagi.

kopi pasta berkata...

ohh tak lama lagi nak kahwin ker? tahniahh!

*aku tak pasti ko ni single, bertunang, dah kahwin atau complicated.*

Tihara berkata...

shoping mana ni, wahh nampak macam gudang besar ni..best2 :)

BERT berkata...

ehemmm nak kawen ke ni hehe... kat mana ni nur... kalau kat perak teringin plak nak pegi

Fifi Zaffida berkata...

shopping brg kawen kew?? :)

Si Matatajam berkata...

Wat persiapan sakan ni..tak sabaq nak tau sapa nak naik pelamin ni..hi hi..

Amanina Mads berkata...

seronok shopping kt sini.. semua brg ada :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah..mcm best je shoping situ..hihi

Cinta Misteri berkata...

A tu Z?? hihihi....should be A to A....
beli brg kawin ke Nur? uittttt!!!

QasehnyaRania berkata...

wedding? adakah ciknur akan naik pelamin atau bertunang. ngaku cepat?
hihi

kat na ni?

caliph shuriken berkata...

klau benda2 wedding cmni lambat lagi laa pluang sy, erkk...

nanieybarnieylurviey berkata...

Setuju kata chic na.. Rabak leh tampal lagi.. Proses menampal tu je sakit skit :)

Che Rosliza Che Mat berkata...

kikiki...kalau shopping memang tak ingat dunia...

unsecretostory berkata...

mmg best tempat tue . ambil ambil dan ambil . turn bayar . haaaa -,-

Deqla Manjew berkata...

kat mana ni? nak pi nak pi!!... hihi

Cik Aini berkata...

nti nk pinjam kad oiiiii.hahahaha

AyueJean AJ berkata...

Wahhh... Cam best je...

LYAfrina berkata...

nur shopping ape ni??
ehem..ehemm

Mrs Velentine berkata...

ehem2x..pegi beli apa kat sana??

9n0L4 berkata...

takpe. nnt boleh claim dgn abah nur. :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ambil jer jgn lupa bayaq.hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ni shopping brg tunang adik nur tu yer

Deq's Qienz berkata...

smua da yg xrapa nk ada satu tu je kan..D.U.I.T kihkih