Ahad, 4 Ogos 2013

Home » » Happy Belated Birthday Kak Jaa

Happy Belated Birthday Kak Jaa








Pertama sekali,
 Nur mohon jutaan kemaafan buat Kak Jaa
sebab Nur lambat update entry ni.
 
Sori kak Jaa. Jangan marah yea, 
lagipun tak baik marah- marah bulan puasa ni, nanti pahala kurang. 
Hehehe.

Dan keduanya,
 Nur nak ucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Kak Jaa. 

Pemilik Blog Tentang Kita.

Nur doakan semoga 
Kak jaa dipanjangkan usia, 
dimurahkan rezeki dan 
sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah selalu. 
Aminn..!

Di akhir entry ini,
 Nur kirimkan Double Love Cake untuk Kak Jaa yea..

Mohon Kak Jaa jamu mata..
Yang lain-lain pun, silalah jamu mata,
jangan segan silu..
Hehehe.


Kata Hati : Makin dekat ke garisan penamat, makin banyak dugaanNya kann....

.

15 ulasan:

Cik Aini berkata...

hepi belated bday Jaa :)

Che Rosliza Che Mat berkata...

happy birthday untuk jaa

Mieya Atiera berkata...

Tengah petang2 tengok gambar kek nie. Memang menguji nafsu betul lah... WUWUWU Sabar2!

boni kacak berkata...

terima kasih nur..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt hari lahir kak jaa..

syuk shusuke berkata...

happy bfdays kak jaa :D
may ALLAH bless u :D

Deqla Manjew berkata...

hbb cikgu jaa... yela, x baik mrh2.. nnti cpt tua.. hihihi..

Solehah Shamsuddin berkata...

Alahai solehah pn terlepas nk up entri untuk kak jaa.huhu

Si Matatajam berkata...

HBB Ja... Alahai terlupa lg nak hapdet..ampun dahku yek Ja...

lelamaisara berkata...

velvet cake ke tu Nur..nak jugak..hehehhe
selamat hari lahir Jaa...
selamat hari raye Nur..:)

Masha Meisters berkata...

happy belated birthday kak ja'a :-P

Chic Na berkata...

eh eh belum buat lagi laaa.. heheh..

9n0L4 berkata...

mekasih cik nurrrrrrrrr. huhuhu. akak pun tak up lagi entri bday cik nur dgn chic na. ampunnnn.

ayut berkata...

mcm sblm ni dh ada jgk birthday kak ja...tp ke len org..huhuhu..apa pon happy belated birthday utk dia ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani masih byk hutang n3 besday..alamak nk kena langsai2 cpt2 mcm ni

HBB kak jaa