Rabu, 28 Ogos 2013

Home » » Wordless Wednesday #72

Wordless Wednesday #72








Disebabkan cerita INI
Aku rinduuuu sekolahh..!!

P/s: Takziah di ucapkan buat keluarga Mama Mia atas pemergian Ayahdanya yang tercinta 
lewat petang semalam.... 
Al-fatihah...!


Kata Hati: Name tag tu, salah satu harta benda yang paling aku sayang... ^__^


>

33 ulasan:

Rosmiza Ali berkata...

Mieza dulu takde nametag.. Nama semua jenis yang kain & tampal kat tudung sekolah sekali dengan logo sekolah..

Mohd Ridzwan Abdullah berkata...

Yup...bila tengok name tag mmg akan tringat skolah...windunyaaa

Cik Aini berkata...

Nur..
smp skrg Ai xleh tdo...
takziah buat mama Mia.al-fatihah

eh,name tag tu Nur letak ats boolattt ke,mcm bebulu je.hehehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

yui pon ada simpan lg name tag..hihi..salam takziah juga..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nametag zmn sekolah ada lg tuh hihi...

Alfatihah & salam takziah utk mama mia

Aine Ainun berkata...

Saya pun ada simpa nur..tp....ntah da tinggal kt kg tu sume ke laut...hehee

Alfatihah. ..bru tau ni...
Salam takziah mama mia..

Chuu Muqhlis berkata...

nur., cerita tu kan., ingtkn chuu pd kawan kt sekolah dulu, cikgu kitorang suka kat kwn chuu, alhamdulillah sekarang dah berkahwin dah..kawan chuu dgn cikgu tu. hehe. ooo nur amani ^^ sedap name :O

t.a.t.a berkata...

name tag tu biasanya disematkan di mana?

jadi nya, adakah 'di mana' anda itu berbulu?

eh apa kah?

hahaha.

Sue PeLik berkata...

hurmmmm nak sekolah balik ke cik nur??? hehehhehe rindu nyaaa nak jenguk2 sini huhuhu

Deqla Manjew berkata...

wahh simpan lagi eh.. nur dulu ada pegang apa2 jawatan ke? ketua kelas? pengetua? sbb tgk lain mcm je name tag tu.. eh nur letak name tag tu kat badan bulat ke? berbulu-bulu je tu..hihihi..atau alas kaki/ karpet yg jenis berbulu tu..?

psst..sibuk je deqla tu nk tau kan?.. ;p

Che Rosliza Che Mat berkata...

Innalillahirrojium....

masih simpan lagi...akak punya tak ada dah...

BERT berkata...

wahhhhh simpan sampai sekarang!!! nostalgia tu....

lelamaisara berkata...

wah best la ade name tag agi..akak punye dah hilang dah tau...mase tu umah kena banjir...syang tau...

Nastyna berkata...

Mengimbau zaman persekolahan yer CIk Nur :D

Yumida Huda berkata...

wah..beznye
yumida xde simpan lg nametag nih
sure kenangan terindah everytime terpandang name tag tu

Chic Na berkata...

sampai sekarang simpan ooo.. cikna nya tah mana dah.. knp kaler merah? untuk budak nakal eh? heheh..

IntaNBerliaN berkata...

eh, nur adan lg nametag yer.. akak punya dah xtau hilang ke mana...

nanieybarnieylurviey berkata...

Untung nur ada lgi. Nani xthu da mne letak. Cuma yg masih ingt ble warna putih tu mcm terkopek sbb da lme color blik ngn kapur. Hehe

are_lin@yu berkata...

wahhh ni sejarah ni..hihi..kngan mna lh lpa.hehe...al fatihah arwah ayahda utk mama mia..

Tihara berkata...

sedap namanya :)

syuk shusuke berkata...

bulu kucing ke alas lencana tu ?? hehe

Solehah Shamsuddin berkata...

wah masih simpan lg tu name tag sekolah. solehah xtau la dh letak mana name tag sekolah.agaknya dh buang kot.hehe

Ummi Iman berkata...

Akak punya ada jumpa juga sblm ni rmh mak. Tp x ambil pun. Rugi kan. Sek rendah punya pula tu.. Sedap nama cik nur :)

Takziah buat mama Mia. Akak baru tau.

Che Rosliza Che Mat berkata...

Hai! cik nur..menyepi seketika ya...

Busyra Bt Takiyudin berkata...

huhu. tringat zaman skolah. slalu lupa pkai name tag p skolah. huhu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Hihihi nurulpun tah mana ku campak name tag sekolah.nama paling panjang kat sekolah..

Takziah pada keluarga mama mia.ti nak ke teratak dia insyaallah

Si Matatajam berkata...

Teringat plak name tag akak dedulu..nak kena carik ni

ayut berkata...

mesti nametag tu ad kisah disebaliknya kan?hihihi

Cinta Misteri berkata...

Nur Amani...
indah.... CiM punya name tag byk, mcm2 kaler, byk versi byk acara, persatuan itu ini, wajib beli.

takziah utk Mama Mia

LYAfrina berkata...

lya pon sama cam mieza... name melekat terus kat tdung.. lya n mieza 1 sekolah dulu..

msa skolah rndah ada la pakai nametag ni

Mrs Velentine berkata...

Mv smpi skg ada hahaha..sebab PA

izan mama mia berkata...

akak pun masih ada simpan...pustakawan tau..hihihi...

tq nur

QasehnyaRania berkata...

ala tgk name tag nur, ingat pula nametag ciksu
mana p dah tak tau.kiki