Jumaat, 13 September 2013

Home » » Tazkirah Jumaat | 10 Amalan Murah Rezeki

Tazkirah Jumaat | 10 Amalan Murah Rezeki







Kata Hati : Selamat Hari Jumaat dan selamat beramal..!



.

29 ulasan:

Kakzakie berkata...

Bukan susah pun semuanya kalau nak buat kan. Tinggal didik hati sendiri mahu atau tidak aje..

BERT berkata...

moga kita diluaskan rezeki.. aminnn

Farah Waheda Wahid berkata...

thanks cik nor di atas perkongsian ini...

Chic Na berkata...

selamat hari Jumaat Nur.. senyum sokmo.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sama2 kt amalkan..

izan mama mia berkata...

tq nur..mg murah rezeki kita

Masha Meisters berkata...

fuhh...harini agak2 ujian juga bg masha...sabar je la...sejuk hati sikit

t.a.t.a berkata...

no wonder sebelum ni pernah dengar orang kata kucing tu memberi rezeki pada kita.

lelamaisara berkata...

selamat hari jumaat dan selamat beramal juga untuk nur...

Deqla Manjew berkata...

yg no 7 tu mmg slalu..hihi..yg lain2 tu terkdg alpa kan...huhuhu... peringatan bersama....

Yumida Huda berkata...

nice sharing nur
moga amalan ni kita amalkan di hari jumaat ni

Cinta Misteri berkata...

sama-samalah kita amalkan....

syuk shusuke berkata...

yup, pengkongsian yang baik kak nur :D

Zaza berkata...

insyaallah, sama2 amalkan ;)

Mieya Atiera berkata...

Nice sharing.. Kekadang kalau tak mampu nak keluarkan modal untuk orang lain, buat amalan yang senang seperti berselawat dan tasbih pon dah mencukupi

Tihara berkata...

insha Allah,
thanks nur saling mengingatkan
zikir fatimah tu memang mujarab..:)

Si Matatajam berkata...

Nice sharing Nur... Peringatan utk akak yg selalu leka

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tq sharing nur

QasehnyaRania berkata...

Kena istiqamah.. in Shaa Allah

Rosmadi Shakri berkata...

Semoga rezeki kita semua yg berusaha akan terus berkat,,, amin

Cik Aini berkata...

selamat hari isnin Nur..x sempat nk dtg lawat on friday :)

Busyra Bt Takiyudin berkata...

nice sharing. mari kita sma2 amalkan, :)

are_lin@yu berkata...

inshaallah moga mnjadi amalan kita ;-)

jaakechik berkata...

nice sharing nur!

nanieybarnieylurviey berkata...

Jom kite amalkan :)

Yana Libra berkata...

harus diamalkan ni..huhu.. :)

Shida Radzuan berkata...

nice sharing cik nur :)

caliph shuriken berkata...

nice sharing.. selamat beramal ^^

chempaka mohd din berkata...

Tq for sharing.. kindly visit my blog page www.chempakamohddin.com