Rabu, 4 September 2013

Home » » Wordless Wednesday #73

Wordless Wednesday #73






Ini je yang jumpa, yang lain-lain entah kemana.
Hilang dalam simpan..
Huhuhu..



Kata Hati : Mood masih rindukan Shekolahh....!!

.

41 ulasan:

Solehah Shamsuddin berkata...

wah kuat lari jugak cik nur ni ye.hebatnya :)

Chic Na berkata...

mesti nur lompa macam kijang kan.. toink toink.. heheh.. aktif jgk olahraga eh..

Cik Aini berkata...

jom g sek tangkap2 gambo nak?hhahaha

haishh..terpaksa paksa kan diri tuk percaya suma tu Nur yg dapat.hahahaha

BERT berkata...

tengok medal dia teringat hadiah2 kat skolah dulu.. hmm ada lagi ke ntah ehhe

Noor Atikah Ramli berkata...

ayuh ke sekolah . ehh

Deqla Manjew berkata...

wahhhh.. hebak la nur eh masa skolah.. siap berlompat kijang lagik tu.. bagusnye simpan lagi pingat camni.. rasanya deqla ada simpan piala masa tadika.. pingat tak ingat dah ke mana..huhu.. tahun 2002?? hihi.. deqla time tu umur 19 tahun.. ;)

Mrs Velentine berkata...

wah nur atlet yea dulu

Tihara berkata...

sportwoman rupanya, mesti femes kat sekolah dulu..akak tak rindu sekolah, kawan2 tak best..akak rindu zaman kampus..sangat rinduu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nur aktif olahraga kt sek erk..olahragawati ni hihihi

fizafantagirO berkata...

aktif nur dulu eh..hihihhi kenangan tuu

Aine Ainun berkata...

Wahhh.... hebat sukan rupanya...
Untung ada, saya lg xdak lgsung skrg

lelamaisara berkata...

g la sekolah balik nur...amik darjah satu balik..hahahha..mesti cikgu halau nur balik bile tgok nur datang..hahahha

blogofelih berkata...

Wah, atlit rupanya hehe :) berkilat2...

Mieya Atiera berkata...

Mieya punya pingat cuma ada 2-3 je. huhuhu sadis pulak rasa.

Yumida Huda berkata...

yumida pernah dpt medal gangsa
dpt no 3 main badminton skolah rendah..beznye

syuk shusuke berkata...

atlet rupenya akak nur ni . heh.
syuk pun main bola sepak je

izan mama mia berkata...

owh terernye cik nur lompat kijang....

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

aktf nur ya..

Masha Meisters berkata...

wah...terror ar cik nur lompat kijang....masha dulu kaki bangku...semua sukan tak join sanagt...ada masalah kesihatan...huhu

Zaza berkata...

zaza dlu xpernah aktif sukan atau apa acara..jadi mmg xde pingat atau piala..hehe

t.a.t.a berkata...

ye, saya pun rindukan sekolah saya. saya boleh bayangkan diri berjalan-jalan ke sekolah. masih ingat kantin di mana, turun kantin jumpa apa, green house di mana, bilik pertukangan sebelah gereja yang seram itu, tennis court jadi tempat assembly, bilik ERT jadi tempat tidur Sisters dan Mothers bila mereka datang melawat.

di kantin ada pelbagai jenis makanan. chinese, western, indian, malay dan junk food pun ada.

wah rindu banget sama sekolah.

nanieybarnieylurviey berkata...

Nani sukan mmg tak la.. Langsung xde medal2 ni. Igt senior paksa suh lompat tinggi. Mentang2 tinggi sesuka hati je suh nani. Sekali nani langgar je palang tu.. Hehe..

Rindu zaman sekolah.

Chuu Muqhlis berkata...

dulu chuu pn byk simpan., tp skang dah byk xde., sume kena buang wuwuwuwu sedih :(

Si Matatajam berkata...

Wah atlit rupanya Nur ni yek..bleh geng la kita..

caliph shuriken berkata...

dulu latihan sukan laa sy direct skip, hukk...

hazwan hairy berkata...

wahh cnfm lari laju ni..

Rosmiza Ali berkata...

Wah! Medal!!! Aktif jugak Nur ni zaman skolah dulu ye? =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Solehah Shamsuddin berkata...

solehah pn rindu zaman sekolah menengah dlu. rindu nk jmpe kwn2. dlu solehah byk aktif dlm kawad je.hehe

Cinta Misteri berkata...

emas & gangsa, wahhhh mesti dulu slim2 jer sbb berolahraga. yg lain tu msti ada, cuba selak semak selongkar semua almari lama.

teringat CiM aritu, tanya kat anak yg sulung, dpt juara bola sepak MSSD, sijil mana? ehhh...dia tanya plak nak buat apa, mesti ntah mana diselitnya. then CiM jawab ler... haahhh...nnti dah menimbun, time nak mintak mana2, abg bawaklah semua yea, pemeriksa nak kira.

senyum simpul plak dia, trus file kan semua sijil2 yg ada.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah ahad nur..

atlit nur ni :-)

Che Rosliza Che Mat berkata...

Wah!! nur ahli sukan ya...

intanfirdaus247 berkata...

wah aktif olahraga upernya..huhuh..mesti wakil sekolah kaw kaw n

BaNu Syah berkata...

wahhh nur aktif bersukan gitu..bagus2 dulu kt sek mmg ramai liat nk gi latihan sukan asyik cari jln nk poteng latihan sukan haha rindu ngan sekolah..

Rapunzeel Cikilolo berkata...

Gile la nur...

Budak sport rupanya...

Ummi Iman berkata...

Wah mcm tak percaya.. tgk muka lembut je.. aktif bersukan rupanya

are_lin@yu berkata...

wahh atlit skolah dlu..smalah kita nur.tp skrg nk lri pn dh xlrt.haha

QasehnyaRania berkata...

mengulit kenangan lalu ye :)

ciksu punya dgn adik2 masih ada.. hihi

*maaf byk hari tak singgah.ciknur sihat?

rabiatul adawiyah berkata...

samalah kak..kina punya medal semua entah kemana...
banyak dalam 50 jugak kina rasa...:)

jaakechik berkata...

huyyoooo aktif gak nur dulu yea.... jaa x aktif utk olahraga, jaa aktif ngn badan beruniform je. jaa suka kawad kaki. hihi.

Yana Libra berkata...

wahh...sportswowan ye cik nur dulu~~ :)

Shida Radzuan berkata...

wahhh dasaytt cik nur hehee ^_^