Rabu, 30 Oktober 2013

Home » » Wordless Wednesday #81

Wordless Wednesday #81






Mak kalau buat kueh karipap tak suka pakai acuan, kelim tu buat sendiri. 
Dan mak selalu paksa aku buat kelim karipap tu. 
Mula-mula dulu memang susah, habis herot-berot. 
Sekarang ni dah expert dahh..!
Hemehemeheme..



Kata Hati : Ohh...abaikan ibu jari aku yang gemuk tuu..! Hahaha.

.

19 ulasan:

Zara Nurhaidah berkata...

Sb xpndai manual, zara pkai acuan..haha

Nastyna berkata...

CAntiknya kelipap. hehe eh I pun kan kalau pakai acuan tak pernah elok, pakai tangan pun tak elok tapi at least tertututututup tak kuar isi. hihi

izan mama mia berkata...

haa dah pandai kelim karipap...dh boleh kawen dh nie...heeeeeee

IchiGO berkata...

jemput join giveaway


http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-by-akusentuhatimu.html

Deqla Manjew berkata...

amboii cun nur kelim... ni byk2 nk mkn kat rumah ke atau org order? dulu mak deqla meniaga, deqla pun ada tlg mak kelim.. mmg memula mmg herot berot jadinya, lama2 ok la. ;)

Chuu Muqhlis berkata...

tingt dulu belajar kelim karipap dgn makcik.... skang da pandai ;)

Dylla Abas berkata...

amboi..kemain cantik dia punya kelim :)

Rapunzel Cikilolo berkata...

huhuhu.

boleh la kelim untuk aku pulak...

t.a.t.a berkata...

kifitafa punfun mafahirfir dahfah kefelimfim kafarifipapfap.


hemehemeheme..

hazwan hairy berkata...

comeyla karipap tu..haha.

Mieya Atiera berkata...

Wah, cantik + kemas. Kalau Mieya, jangan haraplah pandai nak buat kelim tu

Aine Ainun berkata...

Dari mgu lepah nk buat x sempat lg.. syokkn kelim karipap

syuk shusuke berkata...

hehe, kalo syuk ibu pesan suro ketip kuku dulu. jaga kebersihan

lelamaisara berkata...

wah cantik karipap nur..walaupn tak pkai acuan..nmpak molek sungguh..:)

Cinta Misteri berkata...

kelim laaa baru best. mula2mmg laa akn herot-berot. tp biasanya yg kelim kelepot2 tu yg sedap

Cik Aini berkata...

wehhh
pandainya kelim tu
Ai try kelim smp herot2 abis karipap tu tau..frustt betul lah..cantik Nur kelim :)

zaza zehra berkata...

adui.. zaza terliur ni nur... hantar mai sini seketui...hihihi

Chic Na berkata...

wah.. perfecto! terer nya nur.. cikna buat kalu jd donat.. mueheheh..

QasehnyaRania berkata...

ciksu tak pandai la kalau kelim sendiri kna pakai acu jugak

*thanks cik nur :-)