Rabu, 4 Disember 2013

Home » » Wordless Wednesday #86

Wordless Wednesday #86






Pabila empunya badan minta tolong, macam aku pulak yang nak kahwin..!


Bak kata adik;
 "Belajo-belajo la, time kaklong nak kawin esok senang"

Grrr..ayat tak boleh blah kan..!


Kata Hati : 2 in 1. Tolong sambil amik berkat. Boleh? Kahkahkahkah...



36 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Sudah tentu boleh hehe :D

adrianna syaz berkata...

Sudah tentu boleh..maaf klu komen berulang.line tenet kurang elok.hehe

aku HaniAsyira berkata...

Boleh sgt.. aminnnn

BERT berkata...

ingatkan nur yg nak kawen tadi hihi.... takpe boleh stadi2 dulu isi borang hehe

Nour Adieb berkata...

natau lepas ni giliran awok pulak :)

Deqla Manjew berkata...

betul la adik ckp tu..nur nak kawen nnti sng.. hihi.. so belajo2 la yer.. ;p

4feet8 berkata...

mana tau terkena tempiasnya *tolong kibaskan*

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hihi..mana tau pasni turn plak kan..aminn

NM03 berkata...

salam kenal, singgah sini terus follow. jom join dan follow saya jugak. maceh

Ummi Iman berkata...

Boleh.. ambil berkat. Saja je adik tu kan.. suruh kak long pula yg isi ;)

inche hlovate berkata...

siapa yg nk kawin ima? adik ae

inche hlovate berkata...

eh silap..bukn ima tapi nur haha..

izan mama mia berkata...

mg melekat berkat itu...akak g kalau kat taiping...hahaha

noly anna berkata...

Salam.haha.nice.selamat mendirikan rumah tangga utk org yg kena isi borang kahwin tu ye.
Kalau free singgah lah ke blog noly ye:) www.nolyanna.blogspot.com

Yumida Huda berkata...

ingat nur yang kawen. suspen. hehehehe
aah betul jugak kata adik tu, nanti dah tahuprosedur kawen sennag jadinya
isi tabung nuffnang sini-libresse

t.a.t.a berkata...

saya pun dok sibuk isikan untuk orang. sekarang semua dah online, depa masih tak reti isi so saya isikan.

asyik isi untuk orang aje, sendiri punya tak tahu bila nak isi.

wahahahahaha

hazwan hairy berkata...

dah xlma la tu..hehe

Liza Licha berkata...

wah.. tahniah.. :)
singgah sini jalan2.

Nastyna berkata...

Insya Allah....semuanya pun untuk kebaikan, no harm there :)

QasehnyaRania berkata...

in shaa Allah. sampaijodoh ciknur nnti.
selamat mlm dear

kayyana berkata...

hahaha... sabo ajelah.. sambil membantu sambil menimba ilmu ye dak.. ye kan..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sggh khms ya..

QasehnyaRania berkata...

singgah tgk ciknur. n3 baru plissss :-)

Tihara berkata...

insha Allah, tumpang berkat nanti muncul lah tu :)

BUNDA a.k.a KN berkata...

betul jugak tu kak long..belajo2lah..

aine ainun berkata...

Insyaallah...
Nur akan menyusul...;)

Leeza Dayasari berkata...

hikhok kan jer lah... heeeeeeeeeee

caliph shuriken berkata...

ingat awk yg nk kawen, hukk..

terbaik laa amik berkat cmni ^^

QasehnyaRania berkata...

a’aaa. rasa ayn turki manis.tp buat rendang sedap la.

IntaNBerliaN berkata...

mula2 tgk gmbar td ingatkan nur yg nk kawen... :)

apa2 pun akak doakan moga jodoh nur akn menjelma depan nur nanti.. :-)

tau tak, akak prnah terpikir samada akak ni akan kawen ke tak/... sbb akak bukan jenis yg keluar umah.. nak keluar pun dgn family.. tp tu la, takdir Tuhankan.. jodoh ni Tuhan yang tentukan... akak hanya jumpa hubby 30 minit je.. minum teh tarik sorang satu... ahhahha..

2 minggu lps tu, hubby akak dtg jumpa parent... 2 mggu lps tu, family hubby dtg merisik... 2 bulan lps tu kami bertunang... 5 bulan lps tunang kami kawen.. :-)

LadyBird berkata...

Insyaallah.. nanti klu dh nk kwin xdela sush.. dh ade pglmn..

Salam perkenalan dik..

intanfirdaus247 berkata...

x sabar nak tgk ciknur kahwin

Chic Na berkata...

nanti boleh mintak tolong nur gak la.. hehehe..

Cik Aini berkata...

Boleh...boleh sgt kak long..berkat dr adik :)

ayut berkata...

Tp bgus tau nur....blh tahu nnt proses dftar ye...bkhla amek berkat..insya Allah xlama dh tu

jaakechik berkata...

ingatkan ciknur yg nak kawin tadi... hehehhehee....