Isnin, 13 Januari 2014

Home » , , , , , , » Ringkas

Ringkas



Google je..

Assalamualaikum.

Rasanya macam dah lama menyepi. Tapi untuk kemunculan kali ni bukanlah nak berceloteh panjang pun. Cukuplah sekadar munculkan diri. Kiranya kalau muncul kejap tu, tak adalah orang tertanya-tanya kemana menghilangnya tuan blog ye dak.! Hehehe.

Jadi, untuk entry ni, cume nak bagitahu yang aku masih lagi bernafas dimuka bumi Allah ni. Dan alhamdulillah masih dalam keadaan sihat. Alhamdulillah...! Makanya, sampai sini sajalah untuk entry kali ni yea. InsyaAllah ada masa boleh taip panjang-panjang. Sekarang ni, memang langsung tak ada idea..huhuh...

Okaylah..! Kita jumpa lain entry pula yea..! InsyaAllah...



Kata Hati : Serius tensionn wehh..!

.

15 ulasan:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

Kenapa tension2 ni.. Tak mau.. Tak mau.. Huhu..

Deqla Manjew berkata...

selalunya entri nur mmg pjg celotehnye.. kalo ringkas camni mmg betul2 xde idea la tu eh. huhu..

Chic Na berkata...

sekejap ada, sekejap takde.. kehkehkeh.. macam chipsmore dah..

BERT berkata...

ape hey nye yong... klu ada mslah kongsi2 la mn tau leh redakan stress hehe

t.a.t.a berkata...

Baik-baik jalan dalam hujan. Bahaya tu.

Solehah Shamsuddin berkata...

Hai, solehah pn sihat jgk ni. hehe cuma skrg bru kesempatan nk bw.

Tihara berkata...

akak pun dah kurang idea tapi rasa nak tulih, btw take care nur :)

Yumida Huda berkata...

alhamdulillah..moga nur sihat sentiasa..byk peminat tu yg concern akan kehilangan cik nur..hihihi

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah.. samalh dgn yui. komen entry bermkna masih bernfs hingga saat ini..

syuk shusuke berkata...

she is backkk . :D

Shida Radzuan berkata...

jgn tension2 nur relaxx k :)

Rapunzel Cikilolo berkata...

hai nur...

sibuk nampak?

:)

ayut berkata...

Npe tension ni nur..cer cite meh...

QasehnyaRania berkata...

cik nur.. tak da idea, ajak la cik ai pergi bercuti. smga mood uols ada balik. hihi. cik ai pon sibuk jugak kan skrg ni.

a’aaa. kurma pon ciksu makan juga. hihi

LYAfrina berkata...

sama mcm lya jugak..tenggelam timbul