Jumaat, 18 Jun 2010

Home » » .:: Bila Aku Mahu Cantik Seperti Tok Ti ::.

.:: Bila Aku Mahu Cantik Seperti Tok Ti ::.


Salam...ketemu kembali di entry kali ini...tentu gempakkan tajuk diatas...hehehe...saja aku buat tajuk macam tu...tapi bukan mahu mencari publisiti murahan ataupun tumpang Popular ya...!!!hanya sekadar mahu berkongsi apa yang aku alami tika ini.

Wahh..!!nampak sangatkan aku tak sabar nak upload entry kali ni...sebab semua gara2 Tok Ti kita..penyanyi No.1 Malaysia kesayangan kita tu. So..mana2 yang xsuka atau xminat Tok Ti tu...Tanpa segan silu...anda diminta pejam je mata ya...atau keluar je dari entry kali ni...sebabnya...entry kali ni..100% sah..kisah mengenai Tok Ti kesayangan aku tu..hehehe...!

okeyh..!!
al-kisahnya begini...
pada satu hari...hehehe....ape aku melalut ni weh...!! ishh..!!dah2..jgn memain k...
okeyh..mcm ni..seperti mana yang kita tahu, Datuk Siti Nurhaliza, penyanyi  kesayangan ramai tu, telah mengeluarkan produk kecantikannya sendiri. "Simply Siti" nama diberi.
aku..dah sah2 org yang paling teruja la nak tahu dan ingin mencuba...tambah2 bila ada iklan promosi mengenai produk yang namanya "simply5" tu...5 dalam satu katanya...

aku memang teruja dengan produk 5 dalam 1 tu..sbb nampak mcm mudah..xpayah nak pakai bperingkat2 mcm yang selalu aku pakai dulu..ni satu produk je..dah de 5 rawatan..fuhhh!!! mau aku xteruja..
sanggup aku turun pekan semata2 mahu tinjau harga produk Tok Ti tu..padahal..bajet xde lagi..huhu...

Mula2 aku dapat tahu harga produk Tok Ti tu...tercengang kejap laa...sebab??
Mahal weh...!!memandangkan aku ni bukan orang kaya...merungut kejap aku didalam watson tu...paling kuat aku membebel kat pakcik aku yang memang salah seorang peminat tegar Tok Ti...

Macam2 aku suruh pakcik aku buat...aku suruh call tok Ti..Suruh bagi harga special kat aku..hehe... tapi xdenyer dia nak call. Erm..aku cuma mahu 2 barang saja..pencuci dan juga simply5 tu...jumlah kedua produk tu Rm69.80..bagi aku..mahal tu...sebab sbelum ni..produk yang aku pakai tu 5 barang Rm55 saja..adehhh..!!

macam mana tu?? Kalau la Tok Ti de baca entry ni..(sudi ke Tok Ti nak baca blog cokia ni..hehehe..)
kalau okeyh..!xsalahkan berangan..hahaha..!!
Tok Ti...tolong ek..Pasni bg harga diskaun pada saya...hehehehe....
boleh ek... :)

Dan Akhirnya.......

Rahsiaku Kini Milikmu...

Hahaha...dan akhirnya wehh..!! Aku nekad....mahu juga memiliki produk yang aku mahu...soal duit..!
aku tolak ketepi dulu..Aku kuarkan sedikit simpanan yang ada dalam bank aku tu...semata-mata mahu memiliki produk Tok Ti....Hanya 2 produk ni je aku idam2kan...so..kini kira tercapai la..
Alhamdullillah...Seronok sangat wehh..!

Produk Tok Ti ni..Aku beli malam tadi..dan aku dah pakai dah..
hasilnya...mungkin nanti aku akan upload di entry lain..kini muka aku berterabor la jerawat2 kat muka ni..
scar2 cinta juga banyak wehh..!!

xpe...kalian jangan risau..akan ku beritahu nanti okeyh...!
insyaALLAH..kita jumpa dilain entry k..
daa..!!

~LAYANILAH KEHENDAK HATI ANDA, SEBELUM ANDA MELAYANI KEHENDAK HATI ORANG LAIN~


P/S= pencuci muka sangat best weyh..!! simply5 tu..sangat mudah...
memang xrugi beli..bleh tahan 2-3 bulan kot..hehehe..




9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woohhhh..cayalah!! hahahahah... dok potpet2 xde luit..pastu ngomel kt pkcik dia ni...last2 bli jgk ye annnn...hahahahah

Nt akan ckmi maklumkan pada tok ti ehh...huahuahuahua..

NurCita2 berkata...

ciitt..!!!

jangan lupa pesan pada tok ti naaa....

hehehehe......siapa lagi yang mahu melayani kehendak hati sendiri..kalau bukan diri semdiri...wakakakakakak...!!

gumbira wwooooo....!!

NurCita2 berkata...

ciitt..!!!

jangan lupa pesan pada tok ti naaa....

hehehehe......siapa lagi yang mahu melayani kehendak hati sendiri..kalau bukan diri semdiri...wakakakakakak...!!

gumbira wwooooo....!!

hans berkata...

wah
lepas sebulan guna update la
bagitahu apa perbezaan sebelum dan selepas
nak juga tahu berkesan ker tak

NurCita2 berkata...

wahahaha..okeh hans...!!

kalau okeh...akanku update..hehehe....

nanieybarnieylurviey berkata...

OK TAK PRODUK NI NUR??

9n0L4 berkata...

perghhhhhh. simply ct tuuu. perfume die pun mak aiii. tak mampu den. ;)

wan nurul hezrina berkata...

produk simply sitinie mcm mahal cket kan?tapi hasilnya ok dok?

QasehnyaRania berkata...

acener ok tak lepas guna product simply tok ti :D

cerah mata ciksu dapat tgk dato ct..hihi