Selasa, 8 Jun 2010

Home » » .::KABINET DAPUR SAUJANA::.

.::KABINET DAPUR SAUJANA::.








Salam semua.....
selamat bertemu kembali.....
rasanya..hari ini perlu dimulakan dengan ceria dan bahagia.....InsyaALLAH......
dikesempatan ini..nak juga la promot barang yang mahu dijual...
eh..eh...xpaksa pun ya...suka hati la hangpa nk beli ke tak...
hehehe...kalau rasa2 bkenan...boleh la tempah....
harga boleh dirunding....:)
p/s= cuma upload satu pic je....(umah boss tu..)

6 ulasan:

hans berkata...

mak aih
dapur mewah tu

NurCita2 berkata...

dapur umah boss aku weyh..:)

Suya berkata...

cantik kabinet nye..tp aku xske de ats tu sbb aku kan pendek..jenuh la nak simpan benda2 kat ats tu asik kne amik bangku je la

9n0L4 berkata...

seriesly mmg cntikkkk. kaler putih tuuuu. ;)

fara anuar berkata...

bape range harga utk design KC mcm ni? ada buat area Ipoh tak?

QasehnyaRania berkata...

serius..cantik ye

ni yg tak sabar nak blk dok umh sendiri ni.

harga rumah makin naik kan :D