Selasa, 9 April 2013

Home » » Cuticuti Giveaway - Dairi Aima

Cuticuti Giveaway - Dairi Aima





Syarat Penyertaan:

1. Warga Negara Malaysia
2. Ada belog
3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"
4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah
4. Follow belog "Diari Aima"
5. Like fanpage Diari Aima


Nur ni simple je orangnya. Pakai t-shirt + cardigan, jeans pun Nur boleh lepas ke mana-mana.  Malas + tak reti nak bergaya sangat. Penampilan tu bukan tak penting, tapi pada Nur, keselesaan tu lebih pentingkan.

Nur pernah jalan-jalan pakai Heels 2 inci, tak sampai 3 jam, Nur singgah kedai kasut, beli selipar cute dan tukar kasut. Adehh...Nur memang tak boleh pakai heels. Tak selesa + Sakit kaki...!

Jadi, pakai pilihan Nur kalau bercuti mana-mana tentulah yang ringkas dan selesa. Barulah seronok nak bercutikan.


Nur sertakan gambar waktu Nur bercuti ke Langkawi tahun lepas. 

Sesiapa yang nak join, Klik je banner di atas ye.
Tarikh tutup 26 April 2013.



Kata Hati : Terasa macam nak pergi bercutilah pulakkk...
.

32 ulasan:

AyueJean AJ berkata...

AJ pun join...
Hehheheheh..

Mrs Velentine berkata...

good luck ya nur...MV dtg singgah dr Ga sama..oh ya baju biru tudung biru sangat sweet kamu dear

Tihara berkata...

good luck, bestmya dapat gi holiday kan

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best!

HeNRieTTa JoSe berkata...

gud luck....

Deqla Manjew berkata...

deqla mcm nur gak..yg penting selesa..nk pakai kasut tinggi2 pastu smpai melecet apa ke jadahnya... kohkoh...good luck!!

Che Rosliza Che Mat berkata...

Good luck ya nur...

Anis Nisa berkata...

Good Luck nur... :)

Khai♥Rin : anies berkata...

all the best!

N.Aima K berkata...

thnk u dear sbb join..good luck bebeh!

Cik Aini berkata...

wish u luck Nur..moga ada cahaya kemenangan..nk join gak lah..

**psst ! jom.kita p cuti jom..p tmp yg agak2 free nak ? hahhaah tp ada lg x tmp camtu ?
kehkehkeh

jaakechik berkata...

selamat bersegmen. gud luck ye nur! jaa kemana-mana pun selesa ngn selipar biasa jer... heels ni mmg comel tp sakit kaki...hehe...

izan mama mia berkata...

betol tu nur..kalau nak bercuti,..mesti byk jalan kan..selepar atau sandal nan rata jd polihan..
gd luck nur

BERT berkata...

gudlak nur :)

syok ct kt lgkwi kn.. dh lm x g sane hihi

Aine Ainun berkata...

macam nak join ja,
cuma tak jumpa pict pakaian yang sesuai lagi la....huhu

Jom kita becuti kat Taman Tasek..ehehehehee

Ummi Iman berkata...

Betul tu yg penting selesa. Good luck!

Chic Na berkata...

yayyy dah join. cikna ntah bila. good luck ye! ;)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

good luck dear..

are_lin@yu berkata...

gudluck nur..ayu tak sempat join lg..hehe

Si Matatajam berkata...

Best of luck Nur..simple2 la senang nak kemana-mana kan dik...

Mieya Atiera berkata...

Goodluck Cik Nur :)

dya bunga berkata...

dya xjoin lgi..hihih

wan nurul hezrina abd halim berkata...

adehhh bila nie nak support sis aima nak join..tguu cket masa lagi

boni kacak berkata...

good luck ye :)

LYAfrina berkata...

gud luck cik nur

Yana Libra berkata...

good luck cik nur~ :)

lelamaisara berkata...

good luck nur..macam nak join jugak je...

aku HaniAsyira berkata...

pakai heels masa g dinner itupun wedges.. masa lain nope.. badan tak seimbang.. keh2..

samalah simple je asalkan selesa..

IntaNBerliaN berkata...

a'aa mesti pakai yg selesa dgn kita... br senang nk jln2 :)

9n0L4 berkata...

terkepit kepit la jln kalau pakai heels kan cik nur. hehe.

Shida Radzuan berkata...

gudluck nur :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xsmpat join hr tu sbb diam seketika dr dunia belog