Isnin, 29 April 2013

Home » » Selamat Ulangtahun Kelahiran Nurul & Miss Banu

Selamat Ulangtahun Kelahiran Nurul & Miss Banu





29 April 2013
Selamat Ulangtahun Kelahiran 
Buat 
Nurul, Pemilik Blog
My Little Honey Dew

Manakala 23 April Lepas, 
Ulangtahun Kelahiran 
Miss Banu.

Di atas kesempatan ini, Nur ingin ucapkan 
SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN 
Buat 
Nurul & Miss Banu.

Moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilindungi Allah selalu.
Aminn...!




Kata Hati :
Maaf Miss Banu, Nur lambat Wish...
.

17 ulasan:

BaNu Syah berkata...

thanks nur..xpe kan nur dah wish kat WeChat tu siap nyanyi lagi lagu happy besday hehe =)

Chic Na berkata...

happy birthday semua. ;)

birthday nurul arini eh.. tak tau pun.

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt ulgthn buat mereka berdua..

inche hlovate berkata...

hapy birthday to Nurul and happy belated birthday to miss banu :)

are_lin@yu berkata...

arini besday kak nurul ya...selamat hari lahir buat mereka ;-)

Deqla Manjew berkata...

ehh harini besday nurul la...hihi...hepi besday nurul..dan hepi belated besday buat miss banu...

Rosmiza Ali berkata...

Cupcake tu buat orang terliur.. Hehe..
Btw, selamat hari lahir buat kedua2nya..! ^__^

Mrs Velentine berkata...

Happy birthday buat kak nurul

Saiful Anas berkata...

Selamat malam sobat..

izin berkunjung keblog mu ya :)

jangan lupa berkunjung juga ke blog sederhana saya....

BERT berkata...

hb besday utk kwn2 nur :)

BUI JUNAIDI berkata...

HAPPY BUFFDAY BUAT MEREKA BERDUA...

Yana Libra berkata...

hepi belated besday buat mereka~ :)

Che Rosliza Che Mat berkata...

selamat ulang tahun buat mereka...

Cik Aini berkata...

hbb to dem :)

9n0L4 berkata...

akak buat sekali 3 das. hehe. satu entry. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

happy belated besday tuk mereka

Deq's Qienz berkata...

hbb buat mereka..dq pnya n3 skali harung bulan april gan mei..bguih dak.haha.betuah sguh la.