Sabtu, 20 April 2013

Home » » Terima Kaseh Eca

Terima Kaseh Eca





Assalamualaikum.

Dalam entry sebelum NI, aku ada beritahu, yang aku guna Perkhidmatan Eca untuk editkan Blog Picisan aku ni. Almaklumlah, sebagai hadiah ulangtahun kelahiran. Jadi tak salah keluarkan sikit modal untuk blog. Lagipun, blog ni dah EMPAT KALI sumbang CEK dekat aku tau..! Walaupun  tak banyak, tapi tetap bersyukur.

Untuk entry ni, aku cuma nak icon-icon yang di design oleh Eca, atas permintaan aku. Konsep aku senang je, SIMPLE...! Dan disebabkan kesimple-lan itu, blog ni 100% berubah wajahkan..!












Oh yaa..! Vector tu, hasil tangan Mama Arina tau. Jadi aku cuma minta Eca jadikan header. Ikut kehendak aku, Aku minta Eca masukkan separuh sahaja muka aku untuk di jadikan header. Rupanya Eca lebih kreatif, dia designkan macam yang ada sekarang ni. Lepas je dia bagi aku tengok, terus aku setuju. Lain dari yang lainkan..!

Dan pasal watermark pula, mula-mula cuak jugalah, Sebab aku ni bukan reti guna pun, Tapi godek punya godek, sekarang ni dah pandai guna dah. Hehehe. Okay, kalau sesiapa cadang-cadang nak edit blog tu, kalian boleh TERJAH SINI. Segala detail ada di sana. Kalau tak faham jangan segan silu tanya Eca.

Kepada Eca, Terima kaseh tidak terhingga sebab sudi layan karenah Nur. Maaflah kalau Nur terlalu cerewet. Sampai Nur siap designkan sendiri kedudukan dalam blog ni. Maaf ye Eca. Hehehe. 

Ohh yaa.! Terima kaseh juga buat Mama Arina, berikan Nur vector yang cantik tu, padahal Nur taklah secantik itu. Hahaha.

Apapun, terima kaseh sekali lagi....!




Kata Hati : Ini pertama kali blog di edit orang lain, sebelum ni edit sendiri jee..Hehehea
.

27 ulasan:

Sally Yatiey berkata...

Cantik! Vector tu pun cantik ;)

whitecappuccino berkata...

seronoknya sda orang tolong edit blog..akak punya mcam tu je la takde tambah2..takde masa nk meggodek.

Cinta Misteri berkata...

simple & nice, blog nur dgn wajah baru.

QasehnyaRania berkata...

as-salam nur..

simple tapi tetap cun tau..
ciksu pon suka nengok..hihi

izan mama mia berkata...

cantik arr vector tuu..hidup

Mieya Atiera berkata...

Mieya paling suka part header tu. Cantik !

AyueJean AJ berkata...

Cantik Nur.... =D

Nastyna berkata...

Cerewet itu bagus, menunjukkan u know what u want, and bila u puas hati, semua orang happy. I suka ur new look, cerah dan ceria. Yang lama dah nice, this one nicer ;)
(amboi komen kemain, blog sendiri hitam legam juling mata baca hahha)

BUI JUNAIDI berkata...

KALAU EDIT SENDIRI LEBIH PUAS HATI KAN,CUMA X BERAPA NAK CANTIK MCM PAKAR BUAT..:p

jaakechik berkata...

blog nur kali ni mmg 100% berubah , sungguh x sangka..hehehe...

9n0L4 berkata...

wahhhh cik nur. sume matching dgn blog. lawa lawa. kaler pun light dan lembut je. :)

Etuza Ezawarna berkata...

ok..blog dah berubah..wajah baru, pasti cun ni..tahniah

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hasil eca cun!

Si Matatajam berkata...

Blog Nur cantik sangat dengan wajah baru ni..kemas...meletop gitew...

LYAfrina berkata...

btambah kemas & cantik blog nur,

Cik Aini berkata...

cantik!
sy pun suka..yg dulu mcm budak sek..sesuai ngan nama blog kot..aku dan cita2.hehehe yg ni nmpk lbh matang sesuai ngan umo kot.muahaha larikkkk

Chic Na berkata...

vector tu sangat la comel nur. cikna sukaaaa.. blog nur nampak feminin.. ;)

Shida Radzuan berkata...

oo mama arina blh bt vector juga..nice santikk...tahniah eca :)

Deqla Manjew berkata...

terbaikkkkk... watermark tu camne eh nur masokkan? teringin gak...huhu

Mrs Velentine berkata...

andu bah cantik vector tue

fieda berkata...

comey lote la..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hasil tangan eca n mama arina mantop.ooo rupanya mata adalah gambar nur.hehe

Eca Dwinky Asha berkata...

terharu sangat l aciknur.sampai dua kali update entry pasal blog berubah wajah...eca masuk sini,masih tertanya2...aku ke yg edit ne.hahaha

aku HaniAsyira berkata...

simple dan senang kan.. itu yg best

Yana Libra berkata...

mmg cantik~ :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

eca mmg kretip kan

Deq's Qienz berkata...

wahh patut blog dia dah byk brubahh..ada org tlg editkan..btw sgt cntek dan kemas