Rabu, 17 April 2013

Home » » Wordless Wednesday #53 | Happy Birthday B..!

Wordless Wednesday #53 | Happy Birthday B..!





SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN B..!!

Pasti ada yang tertanya-tanya siapa B...? Hahaha.

Okay..! Hari ni 17 April 2013. Maka sudah 3 tahun rupanya usia Blog ni.

Jadi B tu BLOG laa..!

Pejam celik, pejam celik sudah 3 tahun usia blog ni. 
Kalau boleh berjalan agaknya dah terketek-ketek berlari kan..!

Tapi apakan daya, blog ini bernyawa atas nafasnya aku. 
Mati aku, matilah blog ini. 
Hidup aku, insyaAllah hiduplah blog ni. 
Tapi kalau datang mood kelaut tu, 
Memang apapun tak boleh..!

Jadi, atas kesempatan ini, aku sebagai empunya blog ingin mengucapkan

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN BLOG...!

Diatas kesempatan ini, Aku nak ucapkan jutaan terima kaseh pada kalian yang tak jemu-jemu singgah ke sini. Dan atas kesempatan ini juga aku mohon maaf sekiranya sepanjang aku berblogging ni aku kalau-kalau aku ada tersakiti hati kalian semua ke. Mungkin semua tu, berlaku tanpa sedar. Maafkan Nur ye..!

Moga BLOG ini terus hidup seiring nafas tuannya.! InsyaAllah.


Mesti ramai yang dah tahu kan, hadiah apa yang aku berikan untuk blog ini. Sudah terang lagi bersuluhkan, nampakkan baju baru untuk blog ini. Sebenarnya aku buat keputusan mengejut je nak ubah rupa blog ni. Sabtu tengahhari aku risik-risik Eca


Wajah Blog Lama.


Lepas setuju, semua, isnin jam 12.30pagi, baru Eca mulakan operasi. Aku sengaja minta Eca tutupkan blog. Makanya ramailah yang wassap, wechat dan PM di mukabuku tanya kenapa dengan blog aku. Terima kaseh ye semua sebab alert, dan maaf sebab tak bagitahu. Hehehe.

Tak dinafikan, dipermulaan ini ada sedikit kekok sebenarnya. Almaklumlah, aku sendiri pun macam tak percaya je perubahan blog ni.Terima kaseh banyak-banyak buat ECA, pemilik blog CERITA DARI HATI. Sangat setia dan sabar ikut kehendak aku. Terima kaseh ye Eca...! Cerewet tak Nur.? Hahaha. Pada yang rasa-rasa nak make up blog tu, bolehlah risik-risik terus ke Eca. Jangan malu-malu tau...!

Okaylah, Dah tak jadi WW dah entry ni tau. Tak apalah, beri laluan pada BLOG kan. Pada yang nak tengok ENTRY POYO  aku 3 tahun lepas, errr...tak payah la tengok...! Tak ada apapun. Serius...! buang masa je tengok. Hahaha. Tapi, kalau degil nak tengok juga, aku cuma nak pesan, mohon ketawa dulu sebelum tengok entry tu tau..! Hahaha.

Kata Hati : Tahun depan, entah ada entahkan tidak.....



.

41 ulasan:

Elya Roza berkata...

ingatkan B tu baby ke.....hubby kee...hehehee

Nastyna berkata...

ingatkan salah umah dah tadi... so I pun nak wish la, Happy Birthday B. "kepurusan" u ambil ni agak mengejut la hehehehe.
Sama2 la kita memberi nafas kepada B huhu.

heirizalieyana berkata...

hb to blog

Chic Na berkata...

yayyy.. happy 3rd birthday utk blog Aku, Cinta & Cita-cita..

tang karya tu bila nak tambah jadi 3? hehe.. apepun happy blogging! ;)

izan mama mia berkata...

hapy besday cinta&cita cita mg terus berseri seri bersama tuannya... suka laa header blog nur...rasa nuur dok tenung jer..bila singgah cni... ehe...

zyma_senpai berkata...

wah, dah 3 tahun..

hepy befday blog =)

Deqla Manjew berkata...

selamat ulang tahun kelahiran blog nur...moga terus sukses berblogging k.. hihi... xde GA ke? kohkoh

BUI JUNAIDI berkata...

HAPPY BESDAY B..HEEHE
KAK BUI X INGAT LANGSUNG BILA BESDAY BLOG..BULAN JULAI,TP TARIKH DH LUPA..HUHU

fairus mohamad noor berkata...

tahniah..dah 3tahun rupanya usia blog ni

AyueJean AJ berkata...

Selamat ulangtahun blog...
Aah blog dah lain....
hehhhehe....
Tahniah Nur dah 3 tahun...!

BUNDA a.k.a KN berkata...

hepy besday B...

Dylla Abas berkata...

B kite pun dah 3 tahun la..but coming soon! anyway..keep it up ye..teruskan berblogging :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

AYAT YANG LAST TUH..INSYAALLAH ADA.MINTA DIPANJANGKAN UMUR YE NUR=)


ooo rupanya harijadi blog..hepi besday blog=)

are_lin@yu berkata...

wahhh mkin cntiklah blog nur..lma rsa tak singgah..hihi..thniah nur dah 3 thn dh..blh lri dh ni..hihi

Anis Nisa berkata...

selamat ulangtahun blog nur..wahh..dah 3 tahun,nisa bru masuk tahun ke-2 ni..huhu..

Tihara berkata...

selamat ulangtahun B cik Nur...
insha Allah blog ni jadi blog wajib baca..rajin2 updet yea nur :)

lelamaisara berkata...

wah dah tiga tahun ye....selamat hari jadi blog ..heheheh

cantik gitu wajah baru...:)

Sally Yatiey berkata...

Selamat ulangtahun kelahiran ke-3tahun buat blog ^_^ hehe

Eca Dwinky Asha berkata...

ne ada cerewet..paling sempoi tau... :)

watermark nanti eca bgi yer..klu xde malam ne,ciknur PM eca tau.takut lupa....kawe banyak koje katanya :P

Che Rosliza Che Mat berkata...

Happy Birthday untuk blog kikiki

hazwan hairy berkata...

selamat ulangtahun kelahiran blog nur..xsgka dh lma dh kan..pejam celik pejam celik..

Busyra Bt Takiyudin berkata...

wahh dah 3 tahun blog dia.. lebih kurang usia blog busyra la.. :)

Si Matatajam berkata...

Hepi besday blog Nur...hepi blogging

Aine Ainun berkata...

tahniah Nur, 3 taun daaa....=)
teruskan...
bestnya berblog ni, mcm catatan harian kita, meluahkan...dan melegakan...=) yg pnting enjoy la kan...=)

saya slalu lupa bila besday blog...hehehehehehee

Cik Aini berkata...

tudia..
ww la sgt mcm tu.dh mcm H lah Nur ni.hahhaha

Cik Aini berkata...

eh lupa nk wish..
hepi besday B..luv u much.ahaks

fiQ berkata...

3tahun?
perghhh lama dah.
kira otai la ni..
=))

9n0L4 berkata...

3 tahun dh ye. tahniah ciknur. terus menulis ye cerpen cerpen tu. hahahaha.

aReLaN berkata...

selamat ulang tahun ke 3 untuk B ni.hehehe...

Zaza berkata...

hepi bday B =) hehehe...blog pun dh berubah..cantik =)

Mrs Velentine berkata...

yeah dah 3 tahun...selamat ulang tahun blog

Mieya Atiera berkata...

Wah.. dah tiga tahun dah... Samalah. Tapi Mieya belum genap lagi.

QasehnyaRania berkata...

as-salam nur..sihat :)
selamat ulangtahun buat blog ciknur ye ..
tarikh sma la ngn ciksu.. cuma ciksu 17 mei 2011.. hihi

simple tp ciksu suka..

waddah jannah berkata...

selamat ulang tahun blog,,ahahahah,m,

jaakechik berkata...

jaa pun perasan memuola buka blog nur tadi....comel.... layout labih lebar.... lebih smart!

BaNu Syah berkata...

hehe happy besday blog nur hehe makin cun blog nur..

nanieybarnieylurviey berkata...

Cantik wajah bru blog :)

Shida Radzuan berkata...

HBB B :) tahniah Nur :) hope blh plan jmpa nnt ye ^_^

Yana Libra berkata...

hepi anniversary cik nur~ :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ingatkan bf hahaha belog upanya

Deq's Qienz berkata...

tahniah nur mg terus suscess gan blog nur..