Rabu, 3 April 2013

Home » » Wordless Wednesday #51

Wordless Wednesday #51






Kata Hati :

Koleksi Novel Siti Rosmizah..
Dua dah habis baca,
Satu belum lagi.
Dan
Setakat ni "Andai Itu Takdirnya"
sangat best....!
.

49 ulasan:

eimah siti berkata...

dah baca dah smua novel tuu..heheh...best sangat2...tp yg plg best andai itu takdirnya

Mieya Atiera berkata...

really? Nak cari jugak lah nanti.

Shida Radzuan berkata...

wahhh novel!! nur mmg kaki novel ke??

Solehah Shamsuddin berkata...

wah nur pun update sal novel jugak ye.hehe we same :)

Nastyna berkata...

Selamaut opsss serius malas nak baiki typo dah. Selamat hari rabu. 3 sekali ngap.. waduh.

Ayuni berkata...

ala, sye kurang ske novel BM...

Deqla Manjew berkata...

nanti share la isi citer novel tu... selmt membaca nur.. ;)

AyueJean AJ berkata...

AJ rasa penah baca andai itu takdirnya tu..

Khai♥Rin : anies berkata...

ya...rajin membaca ya..bgs3

Anis Nisa berkata...

rase nk cari jugak la..lame nisa tak beli novel...

boni kacak berkata...

amboi sampai 3 tu..hehehehe

Mrs Velentine berkata...

nur buat MV makan hati mcm ni..nak kena g cari

fizafantagirO berkata...

Memang best!

Saiful Anas berkata...

belinya dmn kaka cantik?

are_lin@yu berkata...

mmg best!ayu sampai mngis..hihi

HeNRieTTa JoSe berkata...

rietta xde koleksi tu....rietta cuma ada koleksi RAM...

N.Aima K berkata...

fuh banyak yg nak di baca niii

9n0L4 berkata...

lame dh tak bace novel. :)

BaNu Syah berkata...

dah pernah baca novel2 karya beliau ni..best2

Tihara berkata...

semua best2 nampaknya nanti nur buat review dia yea :)

whitecappuccino berkata...

semua akak dh baca..dah beli takdir itu milik aku tp tak baca lg.

hazwan hairy berkata...

bru lps baca novel jnjiku bersamamu..hehe

QasehnyaRania berkata...

selamat petang ciknur...

tak nak review ke sikit kisahnya :)

M@W@R Q@SeH berkata...

akak dh baca gak Andai Itu Takdirnya...tp lupa plk jln ceritanya...ni la dptnya bila byk mkn semut :)

Yumida Huda berkata...

beznye..lama dh x bc novel ni
dulu sy mmg rajin pinjam novel kat kak ipar
skg dh duduk jauh....hmmm...

nanieybarnieylurviey berkata...

Da lme x baca novel.. :)

Maaf nur lambat nani sggh sni

BERT berkata...

rajinnya baca novel ek.. sy dah lama tnggal novel2 ni hehee

izzamri berkata...

hai,layan novel jugak?
sama lah dengan kita.
tapi,cuma ingat jalan cerita "andai itu takdirnya".yang lain dah lupa.kena buat "revision" balik nih.kuang3 =D

Che Rosliza Che Mat berkata...

banyaknya koleksi novel..

Yana Libra berkata...

semua sy dah baca..hehe~

dya bunga berkata...

nk pinjam boleh!! hihi

Aine Ainun berkata...

dulu saya pencinta Novel,
skrg tak lagi....

x sempat nak baca da..cuba nak bace semula, tp x ble fokus da Nur....=)

Nur, penulis yang sama? best ea Novel dia...

saya kan dulu, kalo da minat dgn sorng penulis tu, mmg beli novel dia je la...

Chic Na berkata...

selamat membaca. :)

Cinta Misteri berkata...

CiM dh tk smpat nk baca novel. ada gk novel yg dibeli blum smpt baca....hadoiyaiii....

tp novel cinta CiM kureng skit laaa

aReLaN berkata...

rajinnya baca novel.kalau saya ntah berapa tahun baru habis satu.hehehe

LYAfrina berkata...

semua lya dh baca...
andai itu takdirnya tbaik..siyes..mngis smpai tbawa ke alam realiti..smuanya krnamu syed azril...

Zaza berkata...

wahwah..ada novel...zaza bku mtivasi ada 2 -3 beli xhbs baca lg..hehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

semua tu yui tak pernh bc...

jaakechik berkata...

jaa lama dah x beli novel nur, dulu suka gak baca, tapi bila dah ada fikri, sempat x sempat nk ngdap novel :)

Si Matatajam berkata...

Wah layan novel nampak Nur! Mmg kaki novel la Nur ni ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani ada koleksi tiga2 novel tu...semua dh habis baca best2 :-)

NusrahYahya berkata...

Lafazkanlah Cintamu tu akak khatam dua kali..utk kali kedua tu akak tak ulang semua page but certain chapter yg best aje :)

caliph shuriken berkata...

wahh, semua novel bestseller tuu ^^

wan nurul hezrina abd halim berkata...

org kalau suka sangat novel yang tebal2 mcm nie mesti kejabjer khatam baca=)

n O e s u h a i m i berkata...

x pernah baca lagi novel penulis ni..klu bess..boleh gak mencuba baca..

lelamaisara berkata...

Akak dah lama sangat tak baca novel...sejak ade alesya dah tak baca dah...huhuu

Ummi Iman berkata...

Dah lama tak baca novel ;) kalau baca hanyut di alam fantasi :D

Cik Aini berkata...

best eh..nak pinjam boleh :)

aku HaniAsyira berkata...

boleh tak nak cakap lupa dah jalan citernya.. haha