Rabu, 6 November 2013

Home » » Wordless Wednesday #82

Wordless Wednesday #82







Siapa yang minat filem Harry Potter mesti boleh nampakkan tumbesaran pelakon-pelakon dalam filem tu.


Kata Hati : Ehemmm..! Yea..aku peminat tegar Harry Potter..!


.

30 ulasan:

zaza zehra berkata...

haha..tapi emma watson tetap cantik :D

YanaHime berkata...

yay! kita geng ^_^

ops! terlupa ai is mak budak dah, hihi!

ezyra daniel berkata...

sye bukan fans HP tp mcm mne sye boleh tgk kesemua movie nie?haha

ejulz berkata...

cermin mata x berubah.. hehe

Alin Amiera berkata...

salam.blog anda syangat cantik n hemsem..heehe mngikuti anda juga

N.Aima K berkata...

akak pun peminat Harry Potter siap beli bukuuu

Chic Na berkata...

emma watson je yg makin comel.. yg lain comel ms kecik je.. hehehe..

Deqla Manjew berkata...

yelah nur.. makin hari makin besar la.. xkan makin hari makin kecik pulak.. lain la mcm deqla ni.. ssh sikit nak nmpk tumbesaran tu..hakhak..

PakcikLie PCL berkata...

salam blogwaljing. sy cuma kenal nama je..

izan mama mia berkata...

pernah tgk sekali je harry poter...sbb xsuka tgk citer fantasi..pening kepala

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ada yg tgk ada yg tak..huhuh

Tihara berkata...

dah beso makin cun, akak pun minat jugak citer merapu2 camni..ihiks

Che Rosliza Che Mat berkata...

hihihi betul tue nur...akak suka movie nie...tak pernah miss tgk..

Yumida Huda berkata...

dah besar diorang semua ni kan nur
yg harry tu masa kecik dia iras2 adik yumida
sampai member pun cakap camtu
hahaha...

Cik Aini berkata...

Ai x bape minat sgt citer ni Nur..Ai peminat tegar cite .... aghhh nk cakap lah.hahahahaa

Rosmiza Ali berkata...

Minat2.. Best giler kot Harry Potter ni.. Hehe..
Psssst! Nak bgtau ni, nama blog & url dah tukar baru.. Hehe.. Jemput singgah.. Hehehe..
Mieza Suri Shaklee

Nastyna berkata...

I sangat tak minat Harry Poter ni, opss sowi yang hehe. Tapi my college frens mostly panggil I Ron (as kawan si Harry tu) sebab I suka ajuk mengejek cara dia cakap muehehe.

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sggh pg isi tabung =)

t.a.t.a berkata...

bila tengok The Woman in Black, ya aku akui yang Radcliffe sudah dewasa, walaupun otak masih lagi terbayang dia menjadi si Potter.

nea lopah berkata...

masa kecik comel2 jer kan? dh besar nampak matang...hehe

Rapunzel Cikilolo berkata...

yg perempuan tu aje makin cute...

hehe.

Solehah Shamsuddin berkata...

muka dyorg xbyk berubah sejak dari kecil lagi

whitecappuccino berkata...

akak tak minat hehe...

inche hlovate berkata...

Nur kita geng! sya pun suka. herminone comel mase kecik.bila dah beso cantik kan

lelamaisara berkata...

cermin mata nye same je..hehhehe...tgok jugak Hp ni...;)

Masha Meisters berkata...

minat gak! hehe....emma watson tu memg comey :-)

QasehnyaRania berkata...

kuReng minat.

ps; balas jejak gn hp.sakitnya lahai mata den ni haaa.
selamat mlam ciknur

caliph shuriken berkata...

bertahun2 jgak diorg dok kt set pengambaran sepanjang shooting HP kn, huh...

aine ainun berkata...

hihi...
saya mmg xpeka...=)
x berapa nak mina...sekarang lgla ketinggalan

jaakechik berkata...

harry potter tu mmg boleh nampak sgt perubahan nya, sbb dari kecik lagi berlakon kan. citer yg sama lak tu.. beruntung dia dikurniakan wajah kacak.. hihihi..