Rabu, 27 November 2013

Home » » Wordless Wednesday #85

Wordless Wednesday #85







Bukan Pop-corn, tapi Pop-koli..Boleh..?
Hehehe...
Ini brokoli celup tepung..Bagi tekak aku ni, serius sedap..!
Nak resepi...??

Nahhh kat SINI



Bisik-bisik : Adunan tu, nak buat untuk pisang goreng pun boleh, tapi tak payahlah letak serbuk lada hitam.. heee..

Kata Hati : Kalau taknak campur tepung beras pun boleh.. :) *Tepung beras bertujuan meranggupkan lagi adunan... ^_^



.

24 ulasan:

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

sedap tu..

zaza zehra berkata...

nur..malam buta ni zaza lapo lak.. hehehehe

Nastyna berkata...

wohohoho popkoli, berkoli koli la masak.

BaNu Syah berkata...

pakar masak cik nur ni ehehehe sedap2

mama3heroo berkata...

salam pg..mcm sedap je tu..bleh try nanti

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

brokoli clup tpg? mcm best je nak try..hihi

izan mama mia berkata...

dh lama tak makan..akak mmg suka

encikarman berkata...

wow... lazat2 nya nampak...

t.a.t.a berkata...

ala-ala fritters eh?

Ren Oh. berkata...

macam sedap jee.. bak sikit wuwuwuw~

syuk shusuke berkata...

brokoli ? boleh jugak ye kak nur >.<

Rapunzel Cikilolo berkata...

nampak memang sedap...

kalau cicah dengan sos kan?

Qarr Jalil berkata...

aih.. sedap nampak nye.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Oh..macam ni buat yea. Nanti nak cuba pisang juga.Jangan campur lada hitam kena ingat ni.

Ummi Iman berkata...

Terliur tgk :)

QasehnyaRania berkata...

tak pernah buat and tak perna lagi makan.
setakat yg pernah makan, kaduk la.ssdappppp bangat.. hi ih

inche hlovate berkata...

sya selalu buat cendawan goreng je..tak pernah cuba brokoli hihihi

Che Rosliza Che Mat berkata...

emmm sedapnya...bolehlah cuba resepi tue nanti..

Deqla Manjew berkata...

nur buat sendiri yer?? ker mak? hihihi.. sedap la nmpk...

caliph shuriken berkata...

klau panggil kpop bole x? hukk...

Si Matatajam berkata...

Mesti sedap Dan berkhasiat tu..

ayut berkata...

Dia xmyerap mintak ke nur??

Chic Na berkata...

alaaa sedapnya.. lapar tauuu..

Cik Aini berkata...

Ingt td cucur udang tp heran gak nmpk ijau2 plak.hehe