Rabu, 13 November 2013

Home » » Wordless Wednesday #83

Wordless Wednesday #83






Kalaulah kaki boleh tembus kereta, lama dah aku bagi penerajang..!
Hahaha..


Kata Hati : Gua ganas tahu..! Kahkahkah....
.

36 ulasan:

Paperbag Head berkata...

perkara yg biasa kita lihat...kenapa tak hon je?..

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Sabor...

BaNu Syah berkata...

hahaha ganasnyer, larikkkkkk

Sue Bee berkata...

selalu tjumpa org2 bangang cam ni kat jalan..kalo hon sekali kan nanti ada yg jatuh moto sebab terkejut..

Encik H berkata...

Haaaa..H ada jugak draft nak buat entry pasal ni..:D

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

haha..tu takde otak tu

Deqla Manjew berkata...

mmg sakit hati kan org bawak motor mcm ni.. dah tau bawak motor lalu tepi ar.. nih lalu tgh2 mcm jln bapak dia.. slalu jadi camni hubby deqla kasi hon je kuat2 .. haha..

t.a.t.a berkata...

kalau aku pulak nak visible pump gun. tembak depa dari dalam kereta. tapi bukan mati depa. bagi depa insaf dan sedar kesilapan. terus jadi baik.

haa, ada tak benda tu?

Cik Aini berkata...

Kekeke..

Kang kaki yg sakit nk bg penerajang kat keta oiii..len kali jgn mkn kepala ikan.eh..eh..eh.hahaha

hazwan hairy berkata...

hahahahah...langgar ja..haha

Cinta Misteri berkata...

sound jer::: NAK BEBUAL PI DUK BASTOP LAAA!!

Rosmiza Ali berkata...

Ewah.. Kemain lagi dorang duk menyembang atas motor ye.. Dah la duk lane laju.. Hon sikit.. haha!
http://miezashaklee.blogspot.com

Cik Siti Hajar berkata...

memang membakar darah...

~emi~ berkata...

Awak, cantiknya header blog awak. Buat sendiri ke? Cantik..blog sy ni dah lama tak bertukar header. Kurang masa nak buat header. Huhuuu...sejak praktikal ni mmg busy sikit.


btw jom singgah blog sy :)

Mrs Velentine berkata...

ehm kalau kena ngan MV mmg makan hon budak2 ni

inche hlovate berkata...

kalo sya tgh bawak motor sya pun pantang kalo ade org buat mcm ni. menyusahkan org kn?

Yumida Huda berkata...

yumida x ske la diorg mcm ni
rs mcm jln tu diorg yg punye
yg sengsaranya kita kat belakang follow diorg
aah yumida tolong bagi 1 kaki tolong nur terajang diorg..haha

Nastyna berkata...

Jenis bermotosikal berdua-duaan bercinta atas jalan gini yer... santai sungguh.

aine ainun berkata...

setujuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Boleh eh sembang!
selalu lah Nur macamni...
bila kita hon pandai pulak nak bengang kan

Mieya Atiera berkata...

hahaha.. mesti bengang gila kan. Buat jalan tu macam dorang berdua je yang guna. Langsung tak fikirkan pengguna yang lain di belakang.

zaza zehra berkata...

haha..gelak zaza baca caption kalau kaki tembus kereta... hehehe...geram jgk org mcm ni.. sabar je la :)

Aisyah berkata...

sempat pulak tangkap gambar? hehehehe.. memang patut terajang depa ni. XD

wanariahamiza berkata...

Salam ziarah dan folow. :)

kayyana berkata...

hahaha.. amboi cik nur.. ganas nyer.

ika zulkefli berkata...

hehe, betul tu..sabor -2

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sggh khms ya =)

misz sheyla berkata...

amboih...duk borak pulak die...

QasehnyaRania berkata...

kemain Relax ye mat dua org ni
mmmm.. tak pa nanti kita try adjust ke ciknur.kiki

Rapunzel Cikilolo berkata...

ade benda urgent kot nak borak...

errk?

haha.

whitecappuccino berkata...

geram betul bila nampak scene begini.

caliph shuriken berkata...

klau lenyek trus dgn keta kira ok jgak tu ^^

Busyra Bt Takiyudin berkata...

haha. bg ja skali. slalu mcm tu remaja sekrang.

jaakechik berkata...

benda mmg alwez berlaku dimana-mana, diorang boley sembang sambil naik motor se-slowww mungkin mcm jln tu dia je nak guna. langsung x pikir kenderaan lain kat blkg.

lelamaisara berkata...

selalu tgok keadaan macam ni..akak pernah hon pastu die kejar kete akak..hahha..takut polak..huhuuuu

are_lin@yu berkata...

hahahaha honnnn ja kuat nur.biar terkejut skt.hehe

Chic Na berkata...

giler ganas lu beb.. kakaka..

kalo cikna bg hon panjang2.. hahahah..