Jumaat, 7 Jun 2013

Home » » Tazkirah Jumaat | Berzikir

Tazkirah Jumaat | Berzikir



Sumber


Kata Hati :
Selamat hari Jumaat semua... 
^_^
.

29 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

bila bc secara tak lgsg dah berzkir =)

are_lin@yu berkata...

salam jumaat wt nur..arini btul jumaat kn..hiih

Deqla Manjew berkata...

in shaa Allah.. hati pasti rasa tenang dgn menyebut kalimah Allah... ;)

AyueJean AJ berkata...

Nice sapharing Nur....

diana berkata...

salam jumaat..:)

caliph shuriken berkata...

noted.. nice sharing ^^

BaNu Syah berkata...

Salam Jumaat untuk Cik Nur..

QasehnyaRania berkata...

Salam jumaat juga

Nastyna berkata...

Marilah... moga dengan zikr ini juga bisa menyejukkan hati yang panas.

Yumida Huda berkata...

nice sharing nur
moga amalan zikir kita terapkn dlm kehidupan seharian

yg myk keta tu
x pastu jgk..1 tangki tu blh tahan brapa lama
nnti yumida refer ngn hb

Yana Libra berkata...

lama tak jenguk sini..sori sgt~~~

Tedi berkata...

salam jumaat gak, jumaat yang memenatkan...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

Hi.. Newbie here. I am following you :)

Happy blogging! Jom jadi kawan saya by old follower OR follower G+. Mana2 pun boleh.

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

Cinta Misteri berkata...

zikir mndekatkn diri kira dgn Allah. bila2 masa jer boleh lakukan, tanpa modal, dpd bercakap hal2 yg bukan2, kannnn.....

teha berkata...

jadikan amalan setiap hari :)

Deq's Qienz berkata...

alhamdulillah zkirlah slalu..salam sabtu cik nur..

Chic Na berkata...

time kaceh sbb dah buat cikna berzikir. ;)

Puan Bui Junaidi berkata...

TQ SHARE..^_^

Busyra Bt Takiyudin berkata...

inshaAllah hati akan rasa tenang. nur, boleh bagi alamat tak? sebab ada 3 orang tak antar alamat pasal bookmark tu. so, busyra nak bagi 1 bookmark tu dkat nur, sebab nur slalu komen kat blog busyra. bagi ye sbelum ahad petang. sbab nak pos isnin. :)

ayut berkata...

eh....header gan blog dh btukar la nur...soft jer warna...cantik!..hihihi :) thanks for share ye nur ^^

Si Matatajam berkata...

Tq untuk peringatan ni yek Nur.. Miss u dear ^_^

kopi pasta berkata...

dalam solat pun kita banyak berzikir...

jaakechik berkata...

bgus cik nur ni setiap jumaat pos benda yg baik2.... tiap kali kita baca automatik kita si readers ni pun akan bertafakur ingt mati, ingt Allah kejap... bagus cik nur!!

ieedaz @ mama_isha berkata...

Salam cik nur! Tima kasih berkongsi... ;)

intanfirdaus247 berkata...

Salam Jumaat buat nur..hari n dah ahad..tp nak wish juga salam jumaat..ehhe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

skang selalu jer tak sempat berzikir kena ubah sikit biar ada waktu tuk berzikir..sibuk urusan duniawi jer.huhu

Shida Radzuan berkata...

tq sharing nur :)

LYAfrina berkata...

;-)

nanieybarnieylurviey berkata...

Setuju kata Yui. Ble baca scr tak langsung trus berzikir