Ahad, 30 Jun 2013

Home » , , , , » Misteri Malam Jumaat

Misteri Malam Jumaat





P/s : Entry kat atas ni di taip Khamis malam Jumaat Lalu....
.

25 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Apalah yg tak boleh di buka tu.. blog ke? :)

Aine Ainun berkata...

kusyuk sungguh saya baca ni Nur...=))))

TERASA nak tau lagi kesudahannya....ehehehe

Watak siapa-siapa dalam cerita tu?
"Aku" tu Nur la ea..?

Kalo kalut mmg semua jadi lupa..=)

Adam Faiz berkata...

ingatkan ape tadi,haha

syuk shusuke berkata...

bakal isteri lettew. :D haha

Ayuni berkata...

x paham...

ayut berkata...

ni kes dh gabra la ni...last2x slh sendiri sbnr ye :) sabor jela

Zaza berkata...

jeng jeng jeng..siapakah..hehe

Deq's Qienz berkata...

xrapa nk paham la cik nur walaupon aku meneliti mbaca satu persatu..huhuu

Cik Aini berkata...

kehkehkeh
kesian kwn Nur tu
tp x kata kat kwn Nur lah..mmg sapa2 pun mcm dia kot.mesti gabra kan..rs2 nya ntah2 Nur lg teruk kot kalo gabra..silap2 lupa apa nak cakap.hahahahahahahahahahahaha

erkk..Nur ni baeklah.tu lah dia syg :)

Nastyna berkata...

ok.. moral of the story, jangan kalut, jangan gabra. which is very important.

I geram kalau orang kalut2 sangat, cuba la bawak bertendang, kannn. hehe

Deqla Manjew berkata...

nur taip status kat fb ke tu..?? aikk.. print screen sini jek.. mls nk taip ke? hihi.. ni mesti nur smpn tenaga menaip utk sinopsis blkg buku kan?kan? kohkohkoh.. si dia tu mintak tlg apa ni..? blurrr... huhu

psstt.. kalo nur nk tukar domain blog, deqla x ksh la..jgn sbb deqla pulak hasrat nur tu terhalang.. deqla tetap terjah cuma cpt atau lmbt je.. ok?

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

haaaa.....

are_lin@yu berkata...

borak ngn sapa lah tu nur..hehe..

Tedi berkata...

errr.. Tedi confuse... hehehe

QasehnyaRania berkata...

la boleh pulak.
baru nak tnya siapa manusia tu?

betul tu bila gabra apa pon tak boleh buat

Khai♥Rin : anies berkata...

heheheh mcm2

Yumida Huda berkata...

hohoho..sama mcm yumida
jenis gabra
klo gabra semua buat x jadik..serba x kena
nasib baik cik abg jenis cool
kdg2 dek kerana 'coolnya' pun blh buat yumida sakit jiwa
org nak cepat..dia stay cool je

aReLaN berkata...

hahaha..jangan kalut sangat ye lain kali dan jangan biar hidup anda diselubungi misteri. :P

Si Matatajam berkata...

Gabra sangat mmg abih lupa la jawabnya..hik hik...sapa tu agaknya yek

jaakechik berkata...

awat yg kalut sgt tu nur.hihi.

Che Rosliza Che Mat berkata...

nasib baik akak tak gabra...

Eca Dwinky Asha berkata...

tgh malam eh call.hahahhaa~

Yana Libra berkata...

pasal apalah kekalutan tu cik nur? huhu~

nanieybarnieylurviey berkata...

Misteri sungguh..

9n0L4 berkata...

ni pun boleh jadi entri blog. kreatif cik nur kite. hihihi.