Khamis, 6 Jun 2013

Home » , , , , , , , » K.E.I.N.G.I.N.A.N

K.E.I.N.G.I.N.A.N



Terima kaseh Ummi Irfan Tag Nur. ^_^

Assalamualaikum.

Perhatian : Gambar diatas tiada kena mengena dengan entry.

Baru-baru ni, aku send mesej dekat salah seorang kenalan maya. Dan tetiba hari ni rasa nak buat entry mengenai apa yang aku mesej tu. Kiranya entry ni, entry spontan laaa. SPONTAN..! Serius spontan sebab bila je teringat apa yang aku mesej tu, aku cepat-cepat buka lappy. Bukan apa, takut lupaa..hehehe.

Mesej yang aku hantar dekat member tu sebenarnya adalah keinginan aku ingin memiliki sesuatu. Ya..! Sesuatu. Sesuatu yang sangat sukar untuk dimiliki oleh orang yang seperti aku. Err..sebelum tu, jangan di tanyalah apa yang aku nak sangat tu, sebab aku tak rasa nak share dekat sini. Entry ni pun sekadar luahan hati yang terbuku.

Dan sebenarnya juga, aku tahu apa jawapan kalian kalau aku beritahu apa keinginan aku tu. Selain dapat jawapan yang sama dari kalian, tak pasal nanti kalian kata aku GILA. Hahaha. Jadi lebih baik aku jangan share dekat sini. Bukan tak nak share, tapi GILA ke hape kalau aku share kat sini. HAHAHA.

Ehh..tapikan, seriuslah aku teringin. Kalaulah apa yang aku nak ni boleh beli dekat mana-mana tanpa syarat mahupun sebarang masalah, walaupun mahal macam mana sekalipun, insyaAllah aku akan tetap cuba memiliki tau…! Tapi sayangnya apa yang aku nak tak ada jual di mana-mana. Kalau ada pun syaratnya terlalu ketat. Ya..Terlalu leceh..!

Ermm..nampaknya aku kena ikut produser betul-betullah kalau nak apa yang aku inginkan tu. Tapi itulah, entah bila aku pun tak tahu. Aku cuba mampu berdoa padaNYA agar dimurahkan rezeki aku untuk capai apa yang aku inginkan. Sesungguhnya ALLAH MAHA MENDENGAR…


P/s : BERKEINGINAN sesuatu yang masih BELUM MAMPU untuk aku MILIKI.... T_T




Kata Hati : Link blog ni, atas makna nama aku sebenarnya... ^_^
.

31 ulasan:

Nastyna berkata...

Curiousity is killing me.... hahahaha

Kakizan Omar berkata...

:D... semoga nama itu melambangkan orang nya...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

insyaALLAH yui doakan ya..

izan mama mia berkata...

mg apa yg dihajati akan tertunai...

are_lin@yu berkata...

wahh apa yg nur tringin ni.hehe

Khai♥Rin : anies berkata...

jgn berputus asa..insya allah Allah maha mendengar

salam isra ' mi'raj

Rapunzeel Cikilolo berkata...

berusaha ke arah itu...

insya-allah berjaya...

Deqla Manjew berkata...

in shaa Allah Nur pasti berjaya miliki.. usaha eskalator kejayaan.. hihi..tp nk gak tau apa la yg nur hajatkan sgt tu.. ?? saja buat org tertanya2 la tu.. huh, gila hape tak nak share! kohkohkohkoh..

mama aryan berkata...

salam cik nur...

akak doakan moga cik nur dapat apa yh cik nur inginkan tu ye..insha Allah

dya bunga berkata...

keinginan apa cik nur? blur ni..haaha..kawen ea?

whitecappuccino berkata...

kadangkala keinginan tak bertepian...lumrah manusia

Yumida Huda berkata...

moga dipermudahkan segala urusan nur utk memliki bende tu
moga dimurahkan rezeki nur utk mendapatkan bende tu
yumida doakan yg terbaik buat nur
apakah? jengjengjeng..gila ker nak share ngn yumida..hehehe

tag nur:
http://umikasum.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-chenta.html

aku HaniAsyira berkata...

apa ni?? apa ni?? tak paham

AyueJean AJ berkata...

Semiga hahat Nur tu tercapai hendaknya....
insyaallah...

caliph shuriken berkata...

owh, nk barang yg xde jual kt mana2 kedai ek? aisey, cmni susah sikit nk tolong cari, hukk...

QasehnyaRania berkata...

Alhamdulillah.cantik maknanya.

Usaha paati berjaya.
Mmm..agak2 apa ye?

Yana Libra berkata...

apakah keingininan itu~~ :)

insya'Allah ada rezeki dapatlah..yg penting usaha kan~

Cinta Misteri berkata...

tak semua keinginan kita dpt diberikan dgn mudah. setiap keinginan perlu disertakan dgn usaha dan cita2 yg tinggi.

berdoalahhhh....Dia maha mendengar ♥

Deq's Qienz berkata...

hehee..dq pon ada baca jga nm ni kt fb..hehee alhamdulillah mksud y baik cik nur..

Chic Na berkata...

cikna tau.. cikna tau.. haha.. cikna pun teringin tau nur. tp apakan daya.. sob sob sob..

Puan Bui Junaidi berkata...

KAK BUI PUN BANYAK KEINGINAN..HEHE..SEMOGA KEINGINAN KITA SAMA2 TERCAPAI K..AMIN

ayut berkata...

tinggi keinginan nak tahu tau apa la yg si nur nak ni....moga keinginan menjadi kenyataan yer ^^

Si Matatajam berkata...

Bagus maksudnya.. Nur pernah mention kat akak ngan Ai kat Melaka ari tu kan..

jaakechik berkata...

apa keinginan cik nur tuu? story laaa...

p/s : ciknur kalo nak buat pjj pun boleh laa... x susah pun cik nur... betul jaa ckp ni... ayu dan chic na pun buat gak tuuu.... jom lah ciknur, register utk next year lak okeyy....

intanfirdaus247 berkata...

semoga apa yg dihajati dipermudahkan..ameen..

Aine Ainun berkata...

tu la Nur,
perperasaan nama tu sebiji nama Nur..
sapa pilih nama Nur dulu, mak ke ayah? sedap..=)

barula saya tahu, kenapa nama blog Nur "Cahaya , cinta, dan cita2..=))

Aine Ainun berkata...

Tak mustahil Nur, satu hari nnati mst Nur dapat..saya doakan..=)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

amin amin semoga jadi kenyataan yer nur..sentiasa minta pd Allah.insyaallah Allah perkenankan

Shida Radzuan berkata...

nak kata ingin tu byk perkara kan..ssh nk sempurna :)

LYAfrina berkata...

kahwin???

kalo betul..insyallah.. sampai masanya smuanya dipermudahkan

nanieybarnieylurviey berkata...

InshaAllah.. Apa yg diingini itu pasti tiba.. Janji Allah itu pasti :)