Rabu, 5 Jun 2013

Home » » Wordless Wednesday #60

Wordless Wednesday #60





Kata Hati :
Ada ke orang buat hantaran macam ni..?
Kahkahkahkah...
>_<
.

34 ulasan:

Nour Adieb berkata...

kalo ada yg buat, memang hot lah :D

nanieybarnieylurviey berkata...

Xsmpt smpai tmpt nk dihantar Dah hilang. Hehe.. Cpt2 nyorok.

Akmalina The Great berkata...

Tapi kalau ada memang best kott. Lagi2 kucing parsi gebu2 tuu. Memang kelass. Beribu harganya! ^^

Nastyna berkata...

Ada gaya akan "dihantar" balik gubahan ni :p

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

comelnya!!!

Khai♥Rin : anies berkata...

sy nk hantaran tuuuuuuuu

are_lin@yu berkata...

hehe mmg unik ni nur ;-)

Tihara berkata...

ada, anak jiran akak ada buat sebab isteri dia minat sangat kucing, siap letak dalam sangkar..

ololo seketui dia duk atas par, hikhik :)

Deq's Qienz berkata...

hhhaha xder kot cik nur..tp kalo cik nur nk try boleh jugaa..pastu myb ader org ikut..hehe

Aine Ainun berkata...

Nur buatla..hehe

Myb pelik
tapi utk penggemar kucing mst excited♥

Anis Nisa berkata...

alolo..comelnye..best gak ek klau dpt hantaran cenggini..hehe..

Rapunzeel Cikilolo berkata...

kehkeh...

comel...

tp pth tgn nak mengangkat hntrn nnt

:)

izan mama mia berkata...

hihihi...belum sempat nak gubah dia dah lari..hahah

dya bunga berkata...

Ada. Kak nur lah yg buat. Haha

Zaza berkata...

alamak kucing..geram tgk.. =) cute sgt..

diana berkata...

sikit hari lagi ada yang buat nih..heheh

Yumida Huda berkata...

kucing nur ke?
cantik la bulu dia
geram nengok kaler tapak kaki dia..cam nak picit

whitecappuccino berkata...

haha..habislaaa kucing nanti !

Sally Yatiey berkata...

Hahaha ;D Ada ke? ^_^

Etuza Ezawarna berkata...

memang cantik dan comel kucing tu..

Tihara berkata...

pasal hantaran kucing tu mmg betui, tp dah lama dah, akak pun takde blog lagi kot masa tu, kalau tak for sure snap pic tu :)

Mieya Atiera berkata...

comel je...dah lah gebus. hahaha

Busyra Bt Takiyudin berkata...

eee. geramnye.. bulu dia tuuu...

Deqla Manjew berkata...

ooo bulattttt..... comey sgt ko ni hahh... mokcik berkonan nak buek menantu. buleh ke nakk??? kohkoh..Nur buat la hantaran mcm tu bagi deqla eh.. kalo camni 1 hantaran pun dah cukop.. 1 dibalas 2.. hahahaha...

AyueJean AJ berkata...

Amboihhhhhhhh...... kemain dia...
Tak padan dengan badan nak duk dalam tu...

caliph shuriken berkata...

try laa wt hantaran cmtu.. klau menjadi bgtau sy, hukk...

BaNu Syah berkata...

hehe hantaran kucing..rela jer ku terima hihihi

Yana Libra berkata...

gendutnye...hehe..comel~~~ :)

Cinta Misteri berkata...

hahahaha.....saja lah tu meow tu mengada nak kena reben kepala dia. hias kan jer nur, tengok dia bleh handle tak. kalau meow CiM ni, mmg suka sebok2 klau org sebok, tp bila kita reben2 kan dia, haaaaa tau laaa dia lari

Chic Na berkata...

jangan bagi kat cikna sudah. melompat cikna nati. haha..

Si Matatajam berkata...

Kalau untuk pecinta kucen cam Nur ngan Deqla ni mmg sesuai la..ha ha..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mesti sonok kalau dapat hantaran kucing=)

Shida Radzuan berkata...

alahai comel jer hehee :D

LYAfrina berkata...

keh..keh..kehhhh