Khamis, 4 Julai 2013

Home » , , , » Cubaan

Cubaan


Assalamualaikum.

Dah berkali aku cuba update guna lappy. Tapi hasilnya tetap hampa. Dan kini aku cuba update guna phone. Dan nampaknya tetap ada masalah yang sama. Entah kenapa asyik duk keluar "Required must not be blank" je kat atas nun...!

Haihh....! Geram memanglah geram. Tapi bila fikir-fikir balik, rasanya blogspot merajuk dengan aku kot. Sebab dua hari lepas aku adalah cakap sesuatu dengan seseorang. Tapi time tu aku tengah serabut. Memanglah segala apa tindakan tak fikir sebelum bertindak.

Errr...ayat kat atas ni penyedap hati je sebenarnya. Tak ada kena mengenalah. Hehehehe.

Okay, seandainya entry ini lepas, kiranya aku berjaya update guna phone. Kalau tak lepas, bukan takat lappy, dengan phone ni pun aku rasa nak lempang.. grrrr....!

*UPDATE :





Bagi jawapan "Mana Nur" dalam entry Wordless Wednesday #63, Nur yang NOMBOR 10. Tahniah pada teka dengan betul... :)


Kata Hati : Aku harap entry ni lepas, tapi dalam masa yang sama aku harapkan ianya tak lepas....cemana tu...? Errr...abaikan.....



48 ulasan:

Cik Aini berkata...

ok
saya pes kan!

Cik Aini berkata...

awk tgh sawan ye Nue.kekekekee
nti kita g tgk ombak rindu sesama na ....

Cik Nur™ berkata...

Huh...!
Lepas jugakkk...

=..="

nur fadhilah berkata...

comel :)

Arina Shamsul berkata...

alhamdulillah..akhirnya lepas juga kan dik...tahniah..hehehe

Farah Waheda Wahid berkata...

memandangkan saya dapat baca bermakna entry ni lepas...

*comel Nur...

Yumida Huda berkata...

ahaha..comel!
muka kita masa kecik n besar berlainan kan
ade org muka maintain dri kecik sampai ke besar

Ummi Iman berkata...

Legakan... error tu biasanya sebab tak letak tajuk entri lagi. Tp kalau dah letak masih ada error. Tak tahulah sebabnya. Hrp masalah selesai cepat.

Fifi Nadhrah berkata...

salam kenal dari fifi..

fifi nampak entry nur!~

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

yui pon ada kuar prkataan tu..ok plak..huhu

Deqla Manjew berkata...

erkk... punye la byk deqla bg jawapan.. salah jugakkk... hahahaha.. no 10 rupanya.. tp nampak x sama pun.. ishh pyh betul nak cam..huhu.. tahniah pda yg jawab betul tu.. terer la korangggg...

psstt.. sama la deqla kekdg jd gak mcm nur tu..mmg sakit hati kan!

Aine Ainun berkata...

Nur...saya x ble update lagi...huhuuuuuuuuuuuu..

org lain ok je ekk update, apsal kite b2 je pblem hahaaaa

Tanpa Nama berkata...

Apa yg awk buat smpai nlog mrajuk?

Rosmiza Ali berkata...

Ihikhik! Lepas! ^__^

Khai♥Rin : anies berkata...

ada la yg x kena tu ye

Mieya Atiera berkata...

Sistem baru blogspot. Kalau entri tak bertajuk, tak boleh save to draft or publish..

Seksanya kini... alahai!

Masha Meisters berkata...

hip...hip...
masaha teka salah lorhhhhh
hehehe

Tedi berkata...

hehehe :) Tedi teka yg mana hari tu ek? rasanya yang paling katik kot? hehe

Anis Nisa berkata...

haa..lepas pun..hehe..alalala tomeinye nur mse kecik2...:)

syuk shusuke berkata...

muka time kecik tak jauh beza kan. haha. baru perasan entri tu...

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Tanpa Nama berkata...

u did it nur.. ^_^

-from Scotland with love-

boni kacak berkata...

YES!! tahniah. berjaya juga ye!! hehehe

kopi pasta berkata...

err, tak faham dengan permasalahan yg berlaku. dah okay ker? btw, haha innecent sungguh time kanak2... dan mereka semua tu... haha

are_lin@yu berkata...

hehe berjaya lepas nur..yeayy btl ayu teka...salam jumaat nur ;-)

Dayana Bahar berkata...

nampak pemalu je nur dalam gambor tu hehe

jaakechik berkata...

blog jaa pun kdg2 keluar gak mcm tu. bukan tu cik nur, dia kluar mcm tu sbb kita tak letak title dulu. gitu jer...

p/s: kena letak title dulu sblum karang entry...

lelamaisara berkata...

kak lela teka salah lor...eh hari tu kan blog akak pon jadi lagu tu tau....

ayut berkata...

dh lepas dh pon entry ye nur..hihihi..xnk kuar mesti sbb malu i kan.hahhaa..comel je nur tu ha... ^^

Che Rosliza Che Mat berkata...

akak rasa...akak betul teka kikiki

Tihara berkata...

blogspot memang ada problem ke nur sbb akak kurang berblog minggu ni

caliph shuriken berkata...

owh, tapi kn aritu x dapat akses sini, huh...

combi berkata...

hahaha..comei aje :D

QasehnyaRania berkata...

ciksu dpt bc ni kira berjaya la.
tahniah pd yg teka dgn betul

QasehnyaRania berkata...

ciksu dpt bc n3 ni kiranya nur dh berjaya ler
tahniah pada yg teka dgn betul tu

Amirul Ramli berkata...

alaa.. gambar tadika sy dah ilg.. hehe.. seronok zaman tadika. ade makan free. haha

adrianna syaz berkata...

Jangan..jangan lempng tepon tu..dia x bersalah..ngee..hehe..

Salam kenal..sya folo blog cik nur..klu sudi snggah blo saya ya :)

Zaza berkata...

zaza pun skg ada gak masalah mcm tu tp bila letak tajuk dah xde..hehe..comelnya cnur ms kecik..xcam rupa.. =)

Eca Dwinky Asha berkata...

keciknya ciknur..hahaha

Deq's Qienz berkata...

betol la dq teka..no 10..hehehej

Yana Libra berkata...

keciknye cik nur..tapi serius cam susah nak teka..hehe~ :p

9n0L4 berkata...

kiutnye nur. hehe. kecik molek aje. :)

nanieybarnieylurviey berkata...

Nur paling kecik. Comeyyyy

LYAfrina berkata...

heheh..cumil je.... ;-)

biasala tu..sesekali blospot wak hal..kdg2kat lappy kt kan..clear history or uninstall google chrome or IE dll.. pastu install smula.. lya klo kna wak gtu la..

Topik berkata...

wow a nice blog and really beautiful style of living. nice to visit your pages.

Si Matatajam berkata...

Owh yg tu rupanya..alololo tomey2

QasehnyaRania berkata...

Singgah ptg.tak boleh nk godek n3 lama sbb guna phone je

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

comel2 jer hihihi