Rabu, 3 Julai 2013

Home » » Wordless Wednesday #64

Wordless Wednesday #64






Kisah disuatu petang, Gara-gara "Cinta buta lagi membutakan" aku yang tengah drive ter'brek' mengejut terus. Dan sebelum teruskan pemanduan, aku snap seketoi pic untuk cuci mata. Hehehe.


Kata Hati : Yea...CINTA tu TAK BERMATA...sekian..!
.

34 ulasan:

Chic Na berkata...

peeewiitttt.. terkenang ke? muehehe.. :p

syuk shusuke berkata...

kasi cuci mata. hehe

bundarafi.com berkata...

Cinta tu pakai mata hati... Salam kenal say...

Cik Aini berkata...

cinta itu mmg xbermata tp lebih tepat lg cinta itu umpama perigi buta.kehkehkehkehkeh

jumpa di lunas ya :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

cntik sgt gmbr tu..

Yumida Huda berkata...

wow...cantik la pemandangan tu nur
awan tu cantik

Masha Meisters berkata...

mana mata? mana mata? hehe
cinta takde mata,tapi yang bercinta tu ada mata...hahaha
(kadang2 ckp cik misi ni sembarang je) jgn mare~ :)

kopi pasta berkata...

haha, bunyik macam teruk jer 'seketoi' untuk penjodoh bilangan gambar tuu...

*jgn fikir pelik2 pula*

are_lin@yu berkata...

ada gya jd cmerawomen ni..cntik nur tgkp.hehe

Deqla Manjew berkata...

cantiknya awan.. pndai nur snap...nmpk awan tu berbentuk pulak kan.. ;)

Tedi berkata...

Rabu ni memang official Wordless Wednesday ke? sebab jumpa ramai blogger post macam tu.

whitecappuccino berkata...

cantik lorrr.!!

trah zain berkata...

haa??? haha

boni kacak berkata...

wah...cantiknya awan tu... indah betul ciptaan Allah :)

Rosmiza Ali berkata...

Cantiknya awan! ^_^

Aine Ainun berkata...

kat mana gambar tu Nur..?
pagi tadi ujankan...

Nur blog ok ke malam ni,??
saya x ble update blog la, semalam pun sama...

Zaza berkata...

keindahan pemandangan =)

aReLaN berkata...

indah kan alam ciptaan tuhan ni.hehehe..berhenti tetiba kalau takde orang takpe gak.kalau banyak keta jangan la amalkan ye. bahaya2.

Aine Ainun berkata...

kan...mmg problem rupanya..Nur pn x ble gak ekk
saya update siang tadi ok..
Malam semalam x ok, malam ni pun "KO"

Arina Shamsul berkata...

tebayang pulak muka ko drive sambil gigit lidah dik,hahaha..

Deqla Manjew berkata...

nk gelak guling2 baca komen mama !! hahahhahaha...

jaakechik berkata...

cantikkkk cik nur... selain bijak mengarang cerita. cik nur berseni gak yer.. hihi....

ayut berkata...

ni sambil drive mengalamun ke cik nur ooiii...slmt cantik gmbr yg disnap....mmg blhlah bt cuci mata..hihihi

Che Rosliza Che Mat berkata...

indahnya pemandangan...

caliph shuriken berkata...

cantik jaa awan tu 'beratur' ^^

QasehnyaRania berkata...

dan lagi tu
nway mmg cntik la pic awan tu

Eca Dwinky Asha berkata...

cinta itu buta,maka kulihat dia melalui hatiku :)

aisehhhhhhhhhhhh~

Deq's Qienz berkata...

subhanallah cnteknya viewnya

Yana Libra berkata...

unik awan dia~ :)

9n0L4 berkata...

lawanye awan. pndai nur amek gmbr ni. :)

nanieybarnieylurviey berkata...

Sgt indah dan menenangkan :)

LYAfrina berkata...

cinta buta?? ermm.. mmg krn cinta.. kt hampir buta sgalanya..

Si Matatajam berkata...

Jgn sampai buta sebab cinta dah la Nur...ha ha ha... Nice captured...tebalnya awan tu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pic tu cantik!