Selasa, 16 Julai 2013

Home » , , , , , , » Nota Ringkas

Nota Ringkas





Assalamualaikum.

Keperitan jelas terasa bila ia dilepaskan secara paksa,
Menunggu untuk ia dilepaskan secara rela. Entah bila,
Nota ringkas ini, ikhlas dari aku yang masih bernyawa,

Itu aje.

Sekian terima kaseh.



Kata Hati : Mohon suatu hari nanti KAMU rasa apa yang AKU rasa...

.

32 ulasan:

Chic Na berkata...

perit sikit je.. asalkan lepas.. dari sakit menanggung..

errr.. sastera ke bm ni nur? ;)

Zaza berkata...

bersabarlah kawan ku =)

Cik Aini berkata...

erkkk
boleh tukar tak kata hati tu : kamu mgkin x rasa apa yg aku rs :(

dan
aku harap satu hari nti : kamu rs apa yg aku tgh rs...

boni kacak berkata...

kadang-kadang kita terpaksa melepaskan untuk kebaikan :)

Yumida Huda berkata...

hope nur tabah hadapinya...

Ayuni berkata...

cam sedih je...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ada mkna tersirat..

syuk shusuke berkata...

keep the faith ")

kayyana berkata...

bersabar dan berbahagialah...=)

lelamaisara berkata...

terima kasih kembali nur..:)

9n0L4 berkata...

cik nur yg penuh kejiwangan dan penuh kesenian. hehe. :)

whitecappuccino berkata...

yg lain kan dtg..insyaallah.

unsecretostory berkata...

penuh tersurat dan tersirat ...

boni kacak berkata...

hurm.. remind apa kah ini ye?? apa pun situasi di sana, harap dapat bersabar tau :)

aReLaN berkata...

gambar bunga sakura!!!rindu lak kat sakura.hmmm..memang perit melepaskan sesuatu.....

kopi pasta berkata...

kalau nak kurangkan perit tu, jangan dilepaskan depan2 orang. main sorok2.

kalau yakin dgn orang, boleh kongsi perit tu dgn orang yg kita paling rapat. #keluarga

jaakechik berkata...

teringat kenangan lalu ehh... sabar yer,,,

Deqla Manjew berkata...

berpusing kepala hotak nk pikior apa maksudnya.. kohkohkohkoh.. tapi camne pun perit kena la let go ye cik kero.. drpd terbuku dlm hati.. tak siapa yg tahu.. hohohoho.. nk bersastera la jugak kononnya..hahahah.. ;p

Si Matatajam berkata...

Hope jiwa Nur lebih tenang lps ni

QasehnyaRania berkata...

nak ckap apa ye.
sabaq je ciknur

masak apa berbuka nanti

Yana Libra berkata...

insya'allah semua akan ok :)

aku HaniAsyira berkata...

rasa pa yg kurasa?? xyah lah tuh.. =)

are_lin@yu berkata...

yg pnting apa pn kena tabah kan nur ;-)

Mrs Velentine berkata...

pasti dia akan rasa juga bila dia mengalami nya

AyueJean AJ berkata...

tabahkan hati.....
Kalau ianya menyakitkan, lepaskan pergi......
Jangan terus2an menyakitkan hati kita Nur...
Sakit memang sakit, bila kita dah redhakan, sakit tu sendiri akan undur diri...

IntaNBerliaN berkata...

dalam maksud dia ni

nanieybarnieylurviey berkata...

Tersirat ni.. Apapun banyakkan bersabar. :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

masa menentukan segalanya nur Allah maha tahu=)

Mieya Atiera berkata...

Be strong Cik Nur

Eca Dwinky Asha berkata...

orang kat move on,tapi mereka lupa tuk looking back...kerana melihat kebelakang itu akan buat kita lebih yakin untuk ke depan..

keep movinf on cik nur :)

ayut berkata...

klu pk mcmni slalu boleh makan hati sorang2x tau Nur....jgn pk mcmni slalu ea...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ada maksud tersirat