Sabtu, 15 September 2012

Home » » .:: Kenapa Niiii....?? ::.

.:: Kenapa Niiii....?? ::.



Ehsan Google. Harap Maklum..!


Adeh..! Kenapa niiii....??
Asal sabtu je aku jadi malas, asal malas je hari sabtu..!

Serius..!! 
Memang kemalasan sedang melanda ketika ini.

Di tambah pula dengan kekontangan idea untuk menghasilkan entry. Lagilah bertambah-tambah-tambah-tambah malassssssssssss..!

Dan bila hujung minggu je, aku macam terasa dunia blog ni sunyi sepi je.

Kalian rasa tak macam tu..?

Yelah, hujung minggukan hari untuk habiskan masa bersama keluarga tercinta. Takkan nak mengadap blog kotkan..!

Erkkk...bebel-bebel-bebel tak sangka jadi juga satu entry untuk hari sabtu yang very the malas ni kan..!

Okeyhlah ye... dah kekeringan perkataan untuk dibebelkan dah..heee...

Apapun, selamat berhujung minggu semua.... :)


Kata Hati : Ini entry bebel namanya....Heeeeeee.....!
.

56 ulasan:

Anis Nisa (SH) berkata...

Nisa hari-hari malas..hihihi..
haah la,hujung minggu msti blog sunyi kan..

izan mama mia berkata...

membebel gak rupanya cik nur ni yer..hiihhihi....tulis je..kami baca gak..membebel pun...hiihihi

nanieybarnieylurviey berkata...

Betul tu Nur.. Sikit je yg up entri hari sabtu ahad.. So berjangkit kt diri sendiri kemalasan nk update. Ramai yg keluar kot.. Balik da letih..

P/s: nmpk mcm BB kan? Tp bkn BB.. SE. Hehe..

Have a great weekend Nur. Serious boring gle ari ni. Duk main tweet2 je. Nur ada twitter??

Dylla Abas berkata...

hehehe...lenkali bebel lagi la..bleh buat entri lain plak kan..hee :p

zera eira berkata...

saya jugaaaa. rasa bosaaaann dan malasss jee. hikhik!

Miss BaNu berkata...

cik nur bowink ker..siannya..jom main cubit2 iklan hehe

Mieya Atiera berkata...

Same with Mieya. Meh, high-five sikit! haha

Atiqah Wadiah berkata...

bebel bebel bebel..hehe :P

LelakiSemalam berkata...

kena buat bw la...dapatla idea..;)

Si Matatajam berkata...

Malas sehari dalam seminggu Kira ok la tu..

Si Matatajam berkata...

M cubit2 sini

aku HaniAsyira berkata...

entry bebel pun keluar jugak entry nya kan.. heee~~

selamat hujung minggu cik nur.. =)

dyabunga berkata...

dya ari sabtu ngn ahad msti mls..hahahhaha..cuti..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

aah nur, ym pun rasa mcm nur.asal weekend je, tak meriah lgsg dunia blog nih kn?:-)

boni kacak berkata...

hahahaha.. sama la kita.. bila tiba hari sabtu je jadi malas.. esok apatah lagi

lelamaisara berkata...

hehehhe...terhasil jugak satu n3 dari nur....

OnE_nIeZuKa berkata...

jgn mls2...

hai..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

Chic Na berkata...

membebel nampak. hari sabtu mostly org cuti. blog pun bercuti la. nur je rajin keja. ;)

Tanpa Nama berkata...

Hihihi...akak pun malas dik..haha

~Cik Sweety~ berkata...

meh nk gigit2 pipi tembam dia yg malasss tuhh..hehehe..jgn mls2 okehh!! tak meriah la cmnee..

Deru Ombak berkata...

Samala ngan anty ni Nur.. Bila datang malas, pegang penyapu pun x larat. Skarang ni Muhammad dah balik Malaysia. Jadi anty banyak habiskan masa terluang yang x seberapa dengan cucu.

Selamat cuti-cuti hari Malaysia Nur. :)

nik ros berkata...

sama la.sis pun malas sgt ni.tapi kena rajinkan diri sebab rumas bersepah dah..huhu

Pecinta pink^^ berkata...

hoho..akma hari2 pn mls..cm ne ye :P hehe

Sue PeLik berkata...

jom kita rajin2 kan diri :)

Wanieys berkata...

besa la nur...weekend mmg mcm tu hihi

Wanieys berkata...

besa la nur...weekend mmg mcm tu hehe

Wanieys berkata...

besa la nur...weekend mmg mcm tu hehe

Dak Fisha berkata...

Ni pon salah satu entry gak cik nur. hehehe

Eca Dwinky Asha berkata...

biasa la tu..tpi eca skrg lebh rajin pla dihari minggu.

jaakechik berkata...

entry bebel? boleh gitu eh...? hihi..jaa pon dah lama xbsiaran mlm ni bru ada masa tuk bw...heee...

Deq's Qienz berkata...

Tula cik nur..sejak 2 3 menjak nihh saya pon malas teramat sgt la..apa kes ntahh..sabo jelahh

Zaza Ridzlan berkata...

cik nur, zaza pun skg rs makin malas sikit, xtahu knp..hukhuk

etuza berkata...

memang rasa ini akan timbul, apapun usah layan sangat ya dek..
duduk2 rest ni lama2 lalai. kata orang tua2 nanti berakar punggung..maknanya melekat tempat duduk lama2 la tu maksudnya ya..

unsecretostory berkata...

Aten rasa macam hari hari aten malas sekarang nie . ehhhh . heeee ^^,

IntaNBerliaN berkata...

akak ni plak x tunggu ari sabtu sntiasa mls tp kene jd rajin gak.. sbb suri umah kan.. byk keje nak kne buat.. hihi

IntaNBerliaN berkata...

tp kalu bab entry plak, normally sabtu n ahad akak jarang update.. kalu update pun dah siap auto publish awai2... :-)

Nurul ain berkata...

pergi jenjalan dear.. sure tak boring :)

Cik Aini berkata...

kehkehkeh
sama la kita Nur..malas tahap gaban.kalo tak xdak la smp 5 hari x berupdate blog.hahaha
ada ubat x Nur?

LYAfrina berkata...

btl tu..hujung minggu, jrg y update..sbb kbyakan spend time utk family..dan ada gak x dpt on9 sbb xde internet d rumah..

Deqla manjew berkata...

kalo deqla kan, asal hari petama keje je jadi mls..bkn takat tu je, siap lemau segala otot dan urat sendi! haha.. nih pun jadi lemah je..keje menimbun!! dah la tu keje ngan org yg xde tggjwb, xde kejesama..tension betol!

Mrs Velentine berkata...

x ble jadi 2..hehe...kena rajin2..cubit2 kat cni..

Tentang Kita Ajer berkata...

lau bosan, g la melancong dulu...cari ilham ker, nati bertandang2 idea datang..huk3... jom bce smbungn cerita saya...

are_lin@yu berkata...

ni mknanya kena g rest dlu nur..hehe

NUR AIN AZMAN berkata...

Sifat malas adalah lumrah. Setiap insan ada perasaan itu. Tapi jika kita biarkan, ia akan memudarat kan diri sendiri. So, hakis kan sifat malas tu ya :)

Masz Sidek berkata...

bila lepas cuti... mood malas memang datang nur...
idea pun tak muncul2... hmmm
sbb tu tak de entry,,,,

Fiza Suhaimi berkata...

jom blogwalking dengan fiza..mana tahu idea utk create new entry ciknur datang tetiba ;D

Solehah Shamsuddin berkata...

hahaha kelakarla cik nur ni.solehah pn mls jgk ari sabtu n ahad.rasa nk tdo je

Detective Fiqa berkata...

lebihh kurang mcm df jee hehehehe

AyueJean berkata...

Samalah Cik Nur....
Bila weekend je malas betul nak update pape..
Hehhehhehe..

Yana Libra berkata...

cik nur pun lama dah tak update ye rupa-rupanya~~ huhu~

::CIK LYNN:: berkata...

mana nur ni? :)

lelamaisara berkata...

nurrrrrrrr...dah rajin ke belum..hehee

9n0L4 berkata...

akak pun rase yg sameeeeee. mane cik nur ni. ;)

jaakechik berkata...

lama myepi...cik nur sihat tak ni? jgnduk bsedih2 sgt tau..be cool....

Si Matatajam berkata...

^_^
Speechless...mmmmmmmmm....

QasehnyaRania berkata...

kenapa saya malas..sebab saya malas la..hihi