Rabu, 26 September 2012

Home » » .:: Wordless Wednesday #25 ::.

.:: Wordless Wednesday #25 ::.






Kata Hati : 

Bila dah habis musim raya, teringin pula makan lemang...!
Huhuhuhuhu....
.

43 ulasan:

Ctie Anis Nisa berkata...

lemang cecah rendang,takpun serunding daging..wow.. ^____^

Mieya Atiera berkata...

takpe. tunggu raya haji pulak. bukannya lama lagi

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

kat area umh sewa aku ni ade nampak lg org jual lemang kat tepi-tepi jalan

aku HaniAsyira berkata...

kadang2 ada jual tepi jalan kan cik nur

Mrs Velentine berkata...

mood aray tak hilang lagi lah 2..cubit2 sini

hazwan hairy berkata...

eh lemang! kmrin bru mkn..haha

Deqla manjew berkata...

ni mesti kes x puas mkn lomang raya hari tu..kan? kan ? hihi.. nur dah sihat??

dya bunga berkata...

tggu raya haji ye..hihi

wan nurul hezrina berkata...

kalau lalu alik kelantan adajer lemangnie rasanya.tak musimpun ada lemang=)apen house lak dah abeskan?hikhik

nanieybarnieylurviey berkata...

akhirnye!! nmpk jugak entri cik nur.. lama menyepi :)

haah la.. teringin mkn lemang.. thun ni lemang x masuk perut lgi..

fizafantagirO berkata...

kene pulak makan dgn rendang . pergh terangkat :p

Eca Dwinky Asha berkata...

eca pulak,da hbs raya,nak makan kek je...hahahhaa

Ezy Chiaki berkata...

time raye lemang pnye la byk xmkn plak..
ekeke

aReLaN berkata...

sedap tu.wuuuuu... agak2 raya haji ni ada tak ek orang buat.hmmm

sori lama tak singgah.banyak hal.hehe

~Cik Sweety~ berkata...

msti mcm tu..skrg ne sweety tercari2 nasi himpit ngn kuah kacang..hari tu suh mak buat..pastu tapau balik sibu..jamu ngan membe.. habis licin..nak lagii..

Arina Shamsul berkata...

lahai...cian,cari sampai dapat ye dik :)

ieedaz @ mama_isha berkata...

lemang mmg sedap! hehhe

Chic Na berkata...

cik na teringin nk mkn biskut raya. ada lg tak org ambik order ye. hehe..

Si Matatajam berkata...

Zaman la ni mudah sangat nak dapatkan lemang..tak raya pUn ada jual gak.. M klik2 sini

syiela berkata...

teringin juga...

لين Si Pipi Merah berkata...

eheh lemang 3 batang post sini yep.

are_lin@yu berkata...

ooo cik nur suka lmang erk...ayu krang skt..hihi

izan mama mia berkata...

singgah cni..hai dah sihat ker..nak makan lemang pulok??....tak tau nak komen apa sbb gambar tak keluar lagi..line saya nie..ada masalah ler..

Yana Libra berkata...

agaknya baru baik demam, tu yg macam2 nak makan kot..hehe~

Fiza Suhaimi berkata...

samalah kita ciknur.. makan plak dengan serunding.. alahai.. kecip dah air liur ni.. hehehe :D

LYAfrina berkata...

tgu raya haji ni la..leh mkn plok

Sue PeLik berkata...

betul tuh! ingat kita sorang jer yang teringat nak dengan rendang sekali!!!! huhuhu

YanaHime berkata...

alamak! terliur laa plak

Cendol berkata...

aah kann.terining jgk rasenye!!cik nur!!post sini.haha
cik nur ape kaba?moga ceria selalu ye =)

Cik Aini berkata...

huhu
sama la kita nur..tingin nk mkn lemang ngan koi raya..nur buat la pastu jemput la ai sama..cnfirm ai mai pnya lah.hihi

caliph shuriken berkata...

aritu x sempat makan laa, huh...

Dak Fisha berkata...

tau takpe cik nur. Fisha pon teringin gak. ritu sempat jamah sikit je. sedihnyeee..hehehe

etuza berkata...

cantik lemamng tu. hari rabu tanpa kata, etuza kena berfkata juga..hehe

Rohani Hashim berkata...

sedapnya lemang...aaa rindu nk mkn lemang dan rendang...

9n0L4 berkata...

ni org saket yg mengadeeee nak mkn lemang lps raya. hehe.

Aida Omar berkata...

lemang! lemang! hehehe.. makan dengan rendang. alamak sedapnye :P

boni kacak berkata...

tu la pasalnya....adeh..

IntaNBerliaN berkata...

akak xraya pun akak g beli lemang.. hihii.. nasib lemang ada jual kt tmn ni.. dia mmg bakar hari2.. :-)

BERT berkata...

haa samela .. bila dah habis raya teringat ketupat rendang.. nyum2

Cinta Misteri berkata...

Perghhh...pekena ngan rendak tuk ni mmg terangkat.. kannnn

Solehah Shamsuddin berkata...

wah cik nur kempunan lemang lagi? solehah dh xlalu nk makan lemang2 ni. adui, kenapa terasa cepat sgt hari raya berlalu ye. rasa xmeriah je raya ni

Nora Karim berkata...

ha ah la... abis musim raya pun rindu nak makan lemang... em.. sedapnya..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lemang mkn dgn sernding sedap la...huhu tetiba tingin haha