Selasa, 5 Februari 2013

Home » » Wordless Wednesday #44

Wordless Wednesday #44






Kata Hati : 
Saya betul-betul terkilan dengan sikap awak...!
SELFISH..!!!!!
SELFISH..!!!!!
SELFISHHHHH..!!!!!!!!


P/s : Tiba-tiba rasa blog ni macam dah tak selamat..!
.

36 ulasan:

Chic Na berkata...

apesal banyak sangat tanda soal ni.. gaduh eh.. hehe.. sabar jelah nur dah org xnak bgtau. buat xtau sudah.. :D

AyueJean AJ berkata...

Sabar Nur.....
Jangan marah2...

Karukord jagau berkata...

kenapa tu?

hanafi abdullah berkata...

singgah ziarah kat sini

Solehah Shamsuddin berkata...

errr npe endingnya cmni?huhu solehah paham

LYAfrina berkata...

ermm..x tau nk komen apa..
apa3 pon bersabar je la nur

Encik H berkata...

jual ikan!!
jual ikan!!
jual ikannnn!!

*tiba2*

Nastyna berkata...

Errr.... tak tahu nak cakap apa. Harap Cik Nur bertenang... jangan tutup blog please.

NAL berkata...

Tak sure nak komen ape...
speechless ^_^

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

erk..sbr2...

Ummi Iman berkata...

Perkara kecil kalau dipjg2kan jd besar dik.

Cik Aini berkata...

hehehe selfish tu ikan apa eh?
hahahahaha

kdg2 kita xnak beritahu yg betul sbb kita xnk kehilangan..opsss ai sgt takut dgn kehilangan..kehilangan tu mnyakitkan..kehilangan kereta akibat 3 bulan x bayar sgt la takut.grrrrrrrr

Cinta Misteri berkata...

aduhhhhh Nur. kenapa ni????????

???????''

are_lin@yu berkata...

wahh ada yg skodeng blog nur ya..sabar ya nur..jgn mrh2..huhu

Mrs Velentine berkata...

kenapa ni nur

Mrs Velentine berkata...

KENAPA NI...LAIN MCM JER..

9n0L4 berkata...

cik nur, sape tuuuuuuuuuuuu. stalker ke. mcm lame je tak whatsapp dgn cik nur. :)

lelamaisara berkata...

serius aje ni nur..nape ni dik??

Deqla manjew berkata...

haihh mcm kes berat nih.. dia silent reader dah lama ke? huhu.. sabor je la nur.. ignore je org mcm tu..dia nk baca apa pun kat blog nur terplg.. jgn tutop blog sudah la eh...

boni kacak berkata...

hurm... awak.. apa2 pun, cuba selesaikan cara yang baik.. segala permasalahan pasti akan selesai dengan berbincang :)

hazwan hairy berkata...

eh kenapakah?

Mieya Atiera berkata...

Sabar k, Cik Nur.

Arina Shamsul berkata...

Tukar paswood dik...tak pun tukar url.tp kalau dah tukar,jgn lupa inform kami..

Eca Dwinky Asha berkata...

alamak..dia stalk e baca blog cik nur ne?

izan mama mia berkata...

akak tak faham ujung pangkal..kenapa nur..gambar pun tak keluar

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sabar bebanyak yer nur...wani pn xtau apa yg jd tp hope nur bersabar jer la

dya bunga berkata...

Xselamat pasal apa nur

Aine Ainun berkata...

heheeee...

sy memahaminya...=)

nanieybarnieylurviey berkata...

Sbr je la Nur.. Even ckp mudah tp xsbnrnye.. Nani tau nur kuat!!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

fening baca n a bit dok paham..huhu walau apapun sabar kay nur

IntaNBerliaN berkata...

nape ni nur.. sabor yer

Shida Radzuan berkata...

alahai..huhuuu..sabar yer..

Encik H berkata...

nak tanya, "saya" dgn "awak" tu perkataan asal dia apa? mana boleh ubah2..hilang originality conversation tu..:p

Cik Nur berkata...

@Encik H perkataan asal saya dan awak itu nama masing2 je H... ^__^

Sue PeLik berkata...

mcm menarik jerk citer neh? huhuhu macam mana episod akhir dia?? huhu cik nur sabar2 erk huhuhu

Yana Libra berkata...

aduh..sabar ye cik nur..lupakan aje org mcm tu.