Rabu, 27 Februari 2013

Home » » Wordless Wednesday #46

Wordless Wednesday #46






Kata Hati :
Kelebihan bila suka selit duit merata-rata.
Tengah baca novel, ade pulak duit...!
Rezekiiiii.... ^__^

P/s : Ikut dan sebenarnya, kadang-kadang selit RM1, RM5, RM10. 
Tapi jarang sangat nak selit RM50 ni...
Patut hari tu duit macam kurang, dalam novel diamnya...
Heee.... *_*
.

44 ulasan:

Cik Aini berkata...

hahahaha
mcm tu plak ea..hobi ke hapa tu?
kalo ai selit camtu pastu bila nk kelam kabut cari kat mn selit..x pun ada org pinjam novel tu..kang nagis x berlagu weii.hahahaha

erkk okeh semua kan..xde typo kan..muahahaha

cik nana berkata...

best gilaaaa duit yg terselit tu rm50. kite kurang2 pun nak selit duit rm1 je. hahaha

Farah Waheda Wahid berkata...

itu yang best tu...alhamdulillah...rezeki kan?

*psst: boleh ler belanja minum... ^_^

Elya Roza berkata...

ey sy nmpak rm50!!!
salam perkenalan:)

Nastyna berkata...

Sama la Cik Nur, hari tu saya hantar buku berkotak2 balik kampung, kalut my brother kelebek sumer buku tu cari duit, hahahaa.

Mieya Atiera berkata...

waaa.. magic ! hehe

Chic Na berkata...

kalau singgit tu xla excited sgt tp kalau rm50 maunya tak excited. ehehh..

Deqla manjew berkata...

haha... bagus sebnrnya selit2 duit nih.. time terdesak tu la jadi penyelamat kan..tp x penah lak deqla selit kat buku gitu.. cam tu pun bole eh? huhu..deqla suka selit kat sarung ic tu haa.. kdg2 sampai terlupa..duit br1m baru2 ni plak deqla pi selitkan kat bawah lipatan baju hubby...hikhik..

dya bunga berkata...

dya pun suka selit duit.. haha..kdg2 tu sampai pelik mne dya letak duit

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wow..untung2..duit sndiri kan..lau org len bc, untung plak org tu..hiihih

fieda berkata...

untung gak main selit2 ni ye..

HeNRieTTa JoSe berkata...

bestnye...tpi rietta xberani selit rata rata...pelupa....rietta selit pown, dekat area area tertentu jew...hehehe....

Anis Nisa berkata...

nisa byase selit rm1 atau rm5 je..hihi..

izan mama mia berkata...

cik nur...pinjam novel..eheh..



tp betollah petua org lama,..letak duit selit mana2 katanya rezeki dok ada sll..

Mrs Velentine berkata...

hahaha...MV suka selit2 juga..hehehe...tapi ada baiknya..boleh guna time sesak..hehehe..MV masih tak sihat tp kerja gak

lelamaisara berkata...

Haaaa. Yang ni akak pernah buat...hehhee

fizafantagirO berkata...

wahhh banyak tu. bila tiba2 terjumpa duit macam ni, mesti suka kan, padahal tu memang duit kita :) Kalau nenek fiza kan, dia suka selit duit kat bawah tikar getah tu, bila time menyapu ke, kemas2 rumah, angkat tikar tu, selalu jumpa duit :p

Si Matatajam berkata...

Masa study dulu akak suka gak selit2 camtu..tapi skang ni dah lama tak baca novel, so tak selit2 dah la.. Hi hi
P/s: rindu Nur sesangat

ayut berkata...

slalu gak bt...jumpe duit happy je rasa... :))

Tihara berkata...

akk ske jugak selit2 camtu..nice :)

Dylla Abas berkata...

hee..suka juga selit duit merata2 ni..kdg2 time tgh sengkek tu bila t'jumpa balik rasa nak yeay je :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehe main selit2 duit yer nur

AyueJean AJ berkata...

Kalau ada yang pinjam novel ke, terambil novel cik nur camne?

whitecappuccino berkata...

kalo org pinjam novel, untung org tu hahaha!

are_lin@yu berkata...

mak aii selit sampai rm50...klu org len yg dpt best dia..haha

hazwan hairy berkata...

betul! dulu klo ada duit ja msti sorok2..haha

Nyue berkata...

ad pro & kontra hobi cik nur ni..hehehe..nyue suka myelit duit dalam purse je..suka lipat2..ehehe

diana berkata...

klau tak buat gitu dah dok shopping mall dah duit tu..kan??heheh

Yumida Huda berkata...

nak pinjam novel ngn nur la nanti..kehkehkeh..ade rezeki terjumpe kertas kaler merah..yeah...

sy jarang selit duit kat buku..slalu bawah rak almari...

Cinta Misteri berkata...

hurmmmm...belanja makan laa Nur.

CiM kureng laaaa selit2 duit ni. tapi mak CiM mmg suka selit2 duit. kat bawah periuk, selit kat rak pinggan, kalau terbuang tu mmg selalu jugakla. jgnlaaaa aa org bg dia duit time siang togeh ke, siang ikan bilis ke, mmg laaa dibungkusnya sekali duit tu. kdg dpt balik, kdg tak sempat.

CiM selalu jumpa duit dlm poket seluar hubby. seb baik hubby halalan, katanya buat upah cuci baju dia. heheheh....

Yana Libra berkata...

banyak sgt duit cik nur tu..bg sini sikit~~ :p

buku apa tu cik nur??

Zaza =) berkata...

wah, share sikit...hehe...zaza pun pnh buat tp seringit je la..hehe

Etuza Ezawarna berkata...

ala nak dut tu...

n 0 e s u h a i m i berkata...

Hi Cik Nur..salam kenal..baru follow blog ni...

Sama ler kita...suka selit2 duit..tiba2 terjumpa balik..

Shida Radzuan berkata...

wahhh bahaya kalau org len baca habissss ^_^

QasehnyaRania berkata...

alahai ciknur..buatnya ada org pinjam novel, acaner>?

Bui Junaidi berkata...

WOW,BESTNYA..:)

Sue PeLik berkata...

hahaha cm tuh erk cik nur?? main selit2 cm tuh laaa ek. huhuhuhu untung laaa kan. lepas dah dapat balik huhuhu

*datang singgah sini. setelah lama tak jenguk blog neh! huhuhu

nea lopah berkata...

Eh..pinjam novel dik. manalah tau ada note 100 ke kan? hahaha

caliph shuriken berkata...

selit cmtu mcm bookmark kn, hikk...

9n0L4 berkata...

tabiat ke ape ni nur. huhu. tak pernah jumep org mcm nur ni. ;)

nanieybarnieylurviey berkata...

Nani selit duit selalu ingat kat mne letak. Hee.. Haah. Jarg org selit rm50

jaakechik berkata...

rezeki2x...hehehe... jaa selalunya selit celah2 poket kecik2 di handbag. kdg2.... ada gak terjumpa terselit kat celah2 kad bank ngn i/c...hehehehe.... bila hujung bulan atau rasa duit terkurang bru menggelabah cari...hehehhe..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

so amik rm 50 tuh g beli novel pulak..hehe..ada jugak org seni mcm nur nie selit duit lagi..