Ahad, 18 Disember 2011

Home » , » .:: Contest : Gambar Cool..! ::.

.:: Contest : Gambar Cool..! ::.

.

Assalamualaikum.

Syukran YaALLAH, kerana di berikan kesempatan untuk kita bersua di ruangan ini.

Waahh..! Rajinnya Cik Nur hapdet belog malam-malam ni. Ape kes nih?

Sebenarnya, Cik Nur saja je nak jalan-jalan dekat  laman mukabuku dan belog sekejap je. Tapi bila terbaca satu contest ni, terus Cik Nur melekat terus. Heeee…!!

Cik Nur online sambil tengok Masterchef tadi, sampai entry ni di post kan (11.58pm-waktu yang terpapar di skrin lappy)

Huh…! Al-maklumlah, bila online pakai ‘verukvand’ memang tahap kesabaran kena tinggilah. Sebab nak loading memang lamabt gaban. Tapi semangat nak join nih, Cik Nur tebalkanlah juga kesabaran yang kian menipis ni..! huhuhu.. ^_*

Contest  ni di anjurkan oleh Aura Damia Kun Collection. Kali ni  pasal gambar COOL. Cik Nur  tak ada banyak sangat gambar yang coll-coll. Tapi, Kodek punya kodek, Cik Nur jumpalah gambar yang kat bawah ni.

Gambar ni di ambil masa  Majlis rumah terbuka di kampung Cik Nur (Cik Nur yang berbaju purple) Yang COOLnya gambar ni, memek mulut masing-masing berbezakan? Spontan  je time ni..! hee..^_^


Okeyh, dengan senang hatinya, Cik Nur TAG :


Okey..siap..! kalau kalian nak join pun boleh, KLIK SINI saja untuk keterangan lanjut. 




Kata Hati : Contest...Contest...Contest...!! ^______^


.

6 ulasan:

farahin izzati berkata...

kita same-2 join contest tu lah,
good luck hehehe

sabree hussin berkata...

memang cool belaka la gambar tu

iLa DhiLa berkata...

ohoho..c00l beb...hee

:: Cik Nur :: berkata...

iLa DhiLa : hohoho.. :)

:: Cik Nur :: berkata...

Sabree Hussin : Terima Kaseh ya..! Ramai lagi yang cool2.. :)

:: Cik Nur :: berkata...

Farahin Izzati : oh..yeke? insyaALLAH..mgkin rezeki kita kan?

apa2pun chayok2.. :)