Selasa, 20 Disember 2011

Home » , » .:: SEGMEN : 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! ::.

.:: SEGMEN : 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! ::.

.

Assalammualaikum.

Buka-buka belog tadi, tetibe terbaca satu segmen yang di anjurkan oleh Cik Lyssa. Tajuk segmen pun kemain mengancam..!

“SEGMEN : 5 BLOG LELAKI PILIHAN SAYA!”

Amacam? Ngancam dak? Ngancamkan?

Hee…! Okeyh lah, tak mahu buang masa, ni aku senaraikan 5 blog yang selalu aku tinjau.  ^__^

 : Aku suka sangat blog ni. Setiap entry yang di keluarkan oleh penulis, sangat santai. Yelah, nama pun 'Santai Bersama Ben Ashaari'. Blog ni sangat mudah, kira tak payah pening-pening. Sebab ia ringkas dan padat. Itu yang best tu..! 


: Haaa.....Blog ni rasanya menjadi kegilaan ramai wanita-wanita di luar sana termasuklah aku. Taip je nak resepi apa, InsyaALLAH jumpa. Sebab ini salah satu tempat di mana aku selalu rujuk bila nak masak sesuatu yang aku tak tahu. Kadang-kadang, saja je jenguk-jenguk sekadar nak tengok resepi terbaru, tapi terus sangkut nak mencuba. Heee...! 


: Ini juga salah satu blog yang aku suka. Blog ni, macam-macam cerita ada. Setiap entry ada unsur nasihat yang tersendiri. Seronok bila lepak kat blog ni. Aku tak pernah berjumpa dengan pemilik blog ni, tapi ada juga borak-borak dalam laman mukabuku.  ^__^

: Blog ini, menjadi pilihan aku di kala masa terlalu lapang. Ini kerana, blog kepunyaan Faizal Sulaiman terdapat banyak karya-karya yang menarik. Selain daripada tu, ada juga entry-entry lain termasuklah entry mengenai masakan. Hebatkan?


: "Muka Surat Sulit Naz". Nama blog pun cam seram je kan. Tapi percayalah, blog ni tidak ada langsung unsur-unsur negatif atau apa saja tanggapan yang tidak bermoral. Blog ini menjadi pilihan kerana ayat-ayat yang di gunakan di dalam entry sangat bersahaja, malah terselit nasihat dalam setiap penulisannya.


Okeyh, rasanya sampai di sini saja aku membebel. Kalau bebel panjang-panjang nanti tak sempat lak nak hantar link ni ke blog Cik Lyssa. Almaklumlah, Cik Lyssa hanya bukan segmen ni selama 3 jam saja. Jadi, kena cepat-cepatlah.

Kalau ada yang join, cepat-cepat ke blog Cik Lyssa ye...! Siapa lambat tak dapat.. ^__^




Kata Hati : Senyum....Tak perlu kata apa-apa : ^______________^ :


.

14 ulasan:

!-CintaSiGadisTembam-! berkata...

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Intan Wandalaara berkata...

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html ♥

masz86 berkata...

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

ishiko berkata...

semua pun my feveret tuh..

just SeindahDuniaKita je xpnh tgk.. kena terjah ni ^^

:: Cik Nur :: berkata...

:: Cinta Si Gadis Tembam

:: AyulnsYirah

:: Intan Wandalaara

:: masz86

:: ishiko

Terima kaseh sudi datang.. :)

Miss Xyz berkata...

byk jgk yg sye x knal ek, kcuali yg Ben Ashaari tu jer.. haha XD

FiHa berkata...

singgah balas kunjungan =)

Eera Shera berkata...

kenal yg 1 ngan 2 je..yg lain cam menarik je..tgk sat ;)

:: Cik Nur :: berkata...

: Miss Xyz, ape lagi..terjah lah.. :)

nurtiradluvers berkata...

salam, datang singgah sini balik!

Tiramisu Fatiema berkata...

singgah sini balas kunjungan..salam kenal....

saIDa berkata...

suda singgah maa~ d0ne follow u~

Aeiz berkata...

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html