Isnin, 26 Disember 2011

Home » , » .:: SEGMEN : BLOGWALKING SAMBIL MEMFOLLOW :) ::.

.:: SEGMEN : BLOGWALKING SAMBIL MEMFOLLOW :) ::.

.

Assalamualaikum.

Heeee…! Dalam malas-malas ni, bila tengok Cbox dan dapat tahu kena TAG untuk join segmen, terus aku jadi segar bugar. Dari malas terus jadi rajin. Nampakkan??

Aku memang hantu contest dan segmen. Cuma ralatnya, bila semalam aku tak dapat nak join segmen yang di anjurkan oleh Brother Ben Ashaari. Chedihh..!

Okeyh..! untuk segmen ni, yang di anjurkan oleh Putwaa ni,  aku telah di TAG oleh Miss Zue. Terima kaseh banyak-banyak dekat Miss Zue, rajin dia TAG aku. ^__^

 Pada kalian yang nak join pun boleh. Jangan segan-segan ye, KLIK SINI.





Kata Hati : "Boleh tak Brother Ben buat Segmen hari kerja..Hehehe.."

.

10 ulasan:

nienaryonie berkata...

same segment by putwaa! done following. :) btw, bunga besar tu mcm terlalu besar pulak kat tepi tu.

syada berkata...

Hi , syada dtg dari blog Putwa Amirul :)

:: Cik Nur :: berkata...

: nienaryonie,terima kaseh sudi dtg.. :) bunga tu mencacatkan page ke?

:: Cik Nur :: berkata...

: syada, terima aseh sudi datang...saya akan buat kunjungan semual ya.. :)

LoveHeart berkata...

Bw n Follow :)

Nurliza Sulaiman berkata...

Hai ! BW & Follow kat sini daripada segmen yang sama.

http://nurliza-sulaiman.blogspot.com/

purpleholics ladyzsara berkata...

follow here dari segmen yg same :)

http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/

Taherah Ghazali berkata...

dari segmen yang sama

follow :D

cikladybird berkata...

dtg dr segmen yg sama..
salam p'kenalan...^_^

9n0L4 berkata...

jalan jalan follow sini. lucky no 366. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-sambil-memfollow.html