Khamis, 22 Disember 2011

Home » » .:: Yeahhh...!!! Ben Ashaari Follow Aku | Kau Hade? ::.

.:: Yeahhh...!!! Ben Ashaari Follow Aku | Kau Hade? ::.

.

Assalamualaikum.

Maaf Jika entry kali ini menyakitkan hati kalian-kalian. Bukan sengaja nak sakitkan hati kalian, tapi aku ter'excited' sedikit...! Hehehe.... ^__^

Aku ade...! Kau Hade?

Takde kan? okyeh...sila jangan jeles...!

Kalau ada, baguslah...^__^

Apa-apapun, terima kaseh seribu kali banyak dekat Brother Ben Ashaari, yang sudi jenguk dan Follow belog yang tak seberapa ni. Belog ni, nama je dekat 2 tahun, tapi tak sehebat dan tak secantik belog-belog baru yang berada di pasaran ketika ini.

Terima kaseh sekali lagi pada Bro..! InsyaALLAH ada masa meh la datang jenguk lagi..Heee... (sambil mengamit2 tangan..!)




Kata Hati : Senyum...!!!


.

11 ulasan:

BEN ASHAARI berkata...

sama sama .. :)

ridzuan sujari berkata...

tahniah, anda telah difollow oleh blogger terkenal.
haha... =p

:: Cik Nur :: berkata...

: YaALLAH...! cam xcaye je bro komen di sini...Brother Ben, Terima kaseh sekali lagi ya...!

^__^

:: Cik Nur :: berkata...

: Ridzuan sujari , Terima kaseh ya..!

NY berkata...

wah jeles la...abg ben follow dia..
kira menarik la blog amani ni..blogger terkenal follow..suka sgt nak merendah diri..
tahniah hehe =)

NY berkata...

wah jeles la...abg ben follow dia..
kira menarik la blog amani ni..blogger terkenal follow..suka sgt nak merendah diri..
tahniah hehe =)

Miss Zue berkata...

hehe sape ben ashaari?nampk sgt sy ketinggalan kan dlm dunia blogger ni..

:: Cik Nur :: berkata...

: NY, banyak blog2 yang lain lagi canti kak... ^_^

Apa2pun terima kaseh... :)

:: Cik Nur :: berkata...

: Miss Zue, dia blogger melayu terkenal di Malaysia.. Miss Zue baru lagi kan..xpe, pelan2 kenal...

^_^

Susu Miruku Mato berkata...

kite tag dan culik entry awak yang ni... hehe... jangan mare...

QasehnyaRania berkata...

ada la..tapi bro ben tak da pula reply "sama-sama'.. huhu

nur nak dtg kl turun kt pudu sentral..boleh la pergi UTC..

tak pa tak lama lagi UTC tepen pon ada gak..