Selasa, 13 Disember 2011

Home » » .:: Jauh Perjalanan, Luas Pemandangan | Terima Kaseh Kalian..! ::.

.:: Jauh Perjalanan, Luas Pemandangan | Terima Kaseh Kalian..! ::.

.
- Ehsan Abang Google -

Assalamualaikum.

Syukur ke hadrat Ilahi, kerana sekali lagi di berikan kesempatan buat kita semua untuk terus bersua muka secara tidak langsung di sini.

Alhamdulillah… Terima Kaseh YaALLAH…!

Harap kalian yang singgah di blog ini sihat sentiasa hendakNYA…InsyaALLAH.

Terima kaseh juga pada kalian yang sudi follow blog yang tak seberapa ni. Semalam, daku memang rajin habis nak singgah dan follow belog-belog yang baru.

Bak kata pepatah, jauh perjalanan, luas pemandangan. Memang membuntang mata  daku bila singgah di belog-belog yang ada. Mana tidaknya, belog diorang cun-cun belaka. Bila nak bandingkan dengan blog daku ni, Alahaiii…! Jauh panggang dari apinya..tak berbahang langsung..!

Dan pagi ni, bila on je lappy kemudiannya lepak dekat belog kesayangan ni, terasa macam nak tukar wajah baru je..! tapi malangnya, daku tak berapa nak pandai bab-bab nak makeup ni. (buta it sikit daku nih..! )

Ada juga kodek-kodek dekat abang google, tapi hampeh daku tak faham..! dan last-last pujuk hati dengan ayat “Putih itu suci” inilah ayat yang sentiasa sedapkan hati bila nak buat sesuatu yang tidak kesampaian. 

Hahaha..!

Itulah realitinya, hampir 2 tahun daku bergelumang dengan dunia belog ni. Tapi daku taklah sehebat kalian yang punya belog yang cun dan tampan sentiasa. Belog daku Cuma simple mimple je, tempat di mana daku bercerita.

Apa-apapun, TERIMA KASEH pada KALIAN yang sudi singgah dan follow belog ini. Moga DIA sentiasa merahmati dan melindungi kalian yang sudi singgah di sini. InsyaALLAH…!



Kata Hati : Hari ni, terasa nak jalan dan follow lagilah...! tunggu ye...i Follow......!!! Heeeee...! ^__^



.
 

4 ulasan:

Amir Izzat berkata...

Hurm, sudah dua tahun? Fuh! Lama lagi daripada Amir. Hehe!

Hurm...rupa blog tak penting. Yang penting isi kandungannya..hehe..
Semoga terus berjaya!

oh ya! sama2. :)
( jadi blogger memang best!!)

:: Cik Nur :: berkata...

Amir Izzat,

ada yang lagi lama tau...

insyaALLAH, kita berblog ke arah kebaikkan ya..

^__^ Chayokk..!

paihujey berkata...

dah okay ni sebenarnya..tak perlu nak mekap lagi dah..elok putih dari letak warna-warna yang menyakitkan mata..putih dan tulisan warna hitam buat orang senang nak baca..

sokong amir izzat tu, rupa blog tak penting yang penting isi dalam blog tu yang orang nak baca..

tapi rupa blog pun penting jugak, jangan mekap melampau sampai orang rasa malas nak baca dan malas nak komen..hehe..

:: Cik Nur :: berkata...

paihujey,
tu lah, rasa2 pun dah ok ni...malas dah nk make-up lebey2..

cukup sekadar ala-kadar..yg penting isinya mantap..insyaALLAH.. :)