Selasa, 19 Mac 2013

Home » , » Mood Malas

Mood Malas





Entah macam mana, terusik pula kotak barang kraf ni. Lama dah rasanya tak merajinkan diri. Bila dah terusik tu rasa rindu pula nak menjahit. Tapi disebabkan lama dah jari jemari ni tak berseni, jadinya aku buntu tak tahu nak buat apa.

Bila blur-blur terus jadi malas balik. Susun kemas dan simpan semula. Sebelum ni aku ada tunjuk apa yang telah aku hasilkan dari kain-kain felt ni. Kalau yang belum tengok cuba KLIK SINI . Semua yang aku buat ni, aku bagi adik-adik sepupu.

Sekarang ni, nak mula menjahit aku kena seru mood dulu. Kalau tak, memang malas...! Tapi kalau seru-seru pun belum tentu mood tu nak datang. Hehehe.

Okaylah, tak tahu nak taip apa dah. Mood malas + kekeringan idea sebenarnya ni...


Kata hati : Nak sibukkan diri, tapi malas. Macam mana tu...?
.

44 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

memerlukan masa untuk ketenangan ni...

Chic Na berkata...

nak kena otan eh malas2 ni. buat elmo plissss.. plisssss.. plisssss.. ;)

Solehah Shamsuddin berkata...

cuba cik nur berniaga, ada berani?hehe :)

whitecappuccino berkata...

akak pun dah lama tak menjahit...kerja sekolah tak habis jadi pendamkan aje dulu niat tu..

Nastyna berkata...

jangna la malas, biar I sorang jer bermalasan takper.
I tolong seru mood u datang ok.

Si Matatajam berkata...

Takmo la malas2... Dok sirang2 wat2 bz mesti bleh lupaaaaa..errrrrr ^_^

Cik Aini berkata...

malas?
aiseh..apa ank dara malas ni hah?
cuba jd mcm ai nih..rajin je semedang..smp dapur pun x berasap.kahkahkah

kom Nur kita hangout nak?
malas jugak x?
hehehehe

Shida Radzuan berkata...

wahh seronoklah dia pndai bt craft nk jugee hasil craft dr Nur :)

Crew Fathi berkata...

Jangan malas2.. Hehe.. ^_^

kopi pasta berkata...

nak 1000 daya, taknak 1000 dalih. ttiba masuk intro ni...

nak idea? cer buat mimi encik teddy. kan byk kaler kat atas tu kan. buatkan 1 teddy utk kaler2 yg berbeza...

izan mama mia berkata...

ish....jauh sangat mood nur lari,...tapi,..kalau buat apapun tanpa mood,..risau takut tak jadi lak nnt

nea lopah berkata...

kreatif orangnya.. kalau akak dapat, ntah hape lah jadinya. hehe

Aina Mansor berkata...

CN belaja jahit kraf kat mana? Teringin nak belaja ouhh :(

AyueJean AJ berkata...

Kalau dah malas tu, buat aa pun malas kan Nur... =D

Deqla Manjew berkata...

hurm... sygnye dah x guna kebolehan tu..tp tu la kan, kalo dah lama tinggalkan sesuatu bidang atau pekerjaan tu mmg agak susah nak biasakan balik mcm dulu... apapun, cuba la eh... bole la buatkan utk deqla kot.. hahahhaa..

are_lin@yu berkata...

wahh rupanya nur pndai bab2 ni..watla semula nur..rugi seni tak di gilap..hihi

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt berkraf kembali dear..

YanaHime berkata...

faham sangat bila mud malas dtg! huhu...

Mrs Velentine berkata...

wah berbakat juga bah nur ni kan..done klik2

Mrs Velentine berkata...

wah berbakat juga bah nur ni kan..done klik2

fizafantagirO berkata...

pandai Nur menjahit..kira berseni la.. :) teringin nk ada mesin jahit ..pastu masuk kelas jahit :p

aReLaN berkata...

kembalikan lah mood cik nur kita sorang ni.hehehe

Mieya Atiera berkata...

kalau ikutkan mood, memang hari-hari takde mood. Kena kerah diri tu sikit Cik Nur.

4feet8 berkata...

adik sy pernah buat keychain. dia jahit bentuk kasut, bear.. comel2..

Aine Ainun berkata...

yela Nur, kalo xde MOOD, "APA pon X bley.." hehe=))

Tihara berkata...

akak pun ada jugak beli felt ni..last2 tersebek je dlm kotak..hihik :)

zaza =) berkata...

ai..cnur..wah..buat la jugak..nti sama2 boleh share kan =)

Yumida Huda berkata...

aah sama..klo mood rajin..byk kain terjahit
skg mood malas..pastu sllu rs letih n ngantuk

Arina Shamsul berkata...

hehehehe...sama la dik,akk pun kalau dah mood malas datang,aduiii malasnya nak kemas rumah..hahaha.

boni kacak berkata...

Wah.. Ada bakat rupanya ye. Hehehe

TiranaAduka berkata...

salam cik nur
Lawatan tirana aduka dimalam hari
Pekabar?

TiranaAduka berkata...

maintain je cik nur.biasala mood pasang surut

Cinta Misteri berkata...

mood ke seberang ni...kena pergi holiday..kihkihkih

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nur rajin juga dok berkraft yer..mesti tgn seni ni

ayut berkata...

pyah tu klu dh mlas...bek2x nk bt2x sibuk mmg takkan sibuk la jd yer :D

lelamaisara berkata...

mood kemana ni nur..kalu mood rajin dah datang nanti buatkan untuk akak ea..hehehhehe

intanfirdaus247 berkata...

ciknur, sila jangan malas2 ye:P

nanieybarnieylurviey berkata...

Paksa diri!!!! :)

caliph shuriken berkata...

xpe klau malas skali skala, erkk...

N.Aima K berkata...

buat patung hello kitty!!

aku HaniAsyira berkata...

tido je.. hahaha

Etuza Ezawarna berkata...

ok nak bagitahu...elakkan 4M ~ Malas, Manja, Monyok, Malu .sesuai kot macam cik nur saya bagi info ni. biasa pelajarlah sesuai kan..ok tak apa..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

just relex...g minum2 dulu baru start semula.

Yana Libra berkata...

nak try gak la buar felt kraft..huhu~