Sabtu, 16 Mac 2013

Home » » Selamat Ulangtahun Kelahiran Deq Dan Cendol

Selamat Ulangtahun Kelahiran Deq Dan Cendol



Sumber Google



Sudah pasti rata-rata warga GSFian tahukan 
Ulangtahun kelahiran siapa hari ini.

Pada yang tak tahu tu, meh rapat-rapat
Nur nak bagitahu ni..

Hari ini ulangtahun kelahiran 2 wanita yang cukup comel.
Dua-dua family GSFian.
Dan dua-dua kongsi tarikh yang sama.
Jadi entry ini memang khas untuk kalian berdua ye..!

Siapa lagi kalau bukan
Mama Qhayra dan juga Cendol..!

Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayang...!

Buat Mama Qhayra, 
Jaga kesihatan diri tau. Jaga makan, 
Jaga diri jangan buat kerja berat.
Dan yang penting, jaga kaklong Qhayra dan baby.

Buat Alia Nomi a.k.a Cendol
Belajar rajin-rajin tau. Jaga makan, jaga diri...
Bila balik Malaysia nanti ada masa kita jumpa tau..!

Buat kalian berdua, 
Nur ucapkan, 
Selamat Ulangtahun Kelahiran.
Semoga dipanjangkan usia, 
Dimurahkan rezeki, 
Dan sentiasa dilindungi ALLAH selalu....
Amin..!


Kata Hati : 
Jangan rebut-rebut kek cawan tu, 
ambil sorang satu tau..!
.

28 ulasan:

Mieya Atiera berkata...

ramainya ahli GSF yang menyambut hari lahir di bulan Mac. Btw, happy birthday to them !

Farah Waheda Wahid berkata...

happy birthday buat mereka... ^_^

Chic Na berkata...

cikna pun nak satu lah.. ;)

izan mama mia berkata...

HB untuk mereka berdua..

BaNu Syah berkata...

Happy besday untuk diorang =)

Deq's Qienz berkata...

kalo xmkn mati laa mama n bb..hahaa typo suda..btw thanx cik nur terharunya dq..tima kseh byk2 ats ingatan y dberikan..rasa segan plak coz dq dh xaktif berblog dah..apapon thanx ya..hanya Allah y bisa mbalas budi y baik cik nur..smg kita smua dberkati oleh Nya..insha allah salam sayang n rindu DQ♥♥

Arina Shamsul berkata...

Selamat hari lahir buat mereka :)

QasehnyaRania berkata...

slamat hari lahir buat mereka berdua :)

nanieybarnieylurviey berkata...

Happy berday. Ramai gsfian lahir bln ni..

Yumida Huda berkata...

hp bday utk diorang
tetibe rasa nk mkn cendol..nyum nyum

Cinta Misteri berkata...

jgn rebut2, dq ambil 1, cendol ambil 1. then yg lebihnya CiM punya....

whitecappuccino berkata...

happy birthday pada mereka. nur pegi la cameron highland tengok sendiri ya..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt hari lhir buat mereka berdua =)

Deqla manjew berkata...

ehh kek cawan tu ada 9!! (gigih pi kira)..deqla nak jugak satu!! hihihi...hepi besday to both of them.. =)

Tihara berkata...

selamat hari lahir.. :)

Nastyna berkata...

meriah Mac ni, Happy Birthday to them.

Cik Aini berkata...

hepi birthday both :)
ai nk jugakk kek tu..comell!

Yana Libra berkata...

hepi besday kak dq dan cendol! :)

Aine Ainun berkata...

HB kalian.....=))

jaakechik berkata...

selamat ulangtahun kelahiran buat mereka semua!

AyueJean AJ berkata...

Selamat hari lahir untuk mereka... =D

Mrs Velentine berkata...

Selamat hari jadi kamu..

are_lin@yu berkata...

slmt hari lahir buat mereka berdua ;-)

Si Matatajam berkata...

HB DQ & Cendol..cedapnya cupcakes tu Nur..

Shida Radzuan berkata...

Hb mama qhyra :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

HBB Mama qhayra n cemdol

lelamaisara berkata...

akak belum up n3 lagi...selamat hari lahir dq dan cendol

Etuza Ezawarna berkata...

selamat hari lahior buat mereka ..semoga sihat dan bahagia hendaknya..amin