Rabu, 13 Mac 2013

Home » » Wordless Wednesday #48

Wordless Wednesday #48






Kata Hati :
Nampak tak ketamakan tu..!

Dan ini adalah salah satu sebab
kenapa Nur selalu typo.

Alasan diterima kan...!
Hahaha..
.

53 ulasan:

Encik H berkata...

Alasan!!

aku HaniAsyira berkata...

ok lah kita terima.. first x??

Cik Nur™ berkata...

@Encik H Betullah H...! Bukan alasan...Grrr....!

zaza =) berkata...

haha, sambil belog tgk katun...zaza pun suka tgk tom n jerry... =)

Cik Nur™ berkata...

@aku HaniAsyira atil, kalah dengan H..sori.. -_-"

Cik Nur™ berkata...

@zaza =) itulah, layan katun sampai boleh tertypo..hoho..

terima kaseh zaza.. :)

zaza =) berkata...

welcom nur =)

Cik Aini berkata...

hahahaha
x munasarawak langsung..
sepanjang ms typoi sirang2.hahahaha

Cik Nur™ berkata...

@Cik Aini Err...mana ada ada selalu...

haishh..! tak baik tau tuduh2...

Encik H berkata...

Cik Nur™ <<-- siap delete typo tu..hahaha

aiin baharom berkata...

same la ngan si baby adam suke tengok kartooon sambil kacau mama blogging hu

Cik Nur™ berkata...

@Encik H Ehh...Mana ada... =_="

Si Matatajam berkata...

Patutlah selalu typoiiii...amboi tamaknya diaaaa.

Cik Aini berkata...

hahaha
dah byk kali dah H kalo nk tahu cikNur kita tu delete kome..suma sbb typoi je.muahahaha

Cinta Misteri berkata...

huhhh....mata kanan tengok tv, mata kiri tengok lappy, typo sana sini, alasan nak larikan diri....huhuhu...

tengok cartoon jerrr

Nastyna berkata...

Ini macam nak lawan JJ jer ni. Ok I buat WW la ni.

Nastyna berkata...

ala.. masuk tak komen tadi?

nini berkata...

hehe...tu bukan tamak...tu jimatmasa....=D

lelamaisara berkata...

alasan tak diterima pakai..hahahha boleh gitu..huhuuu

Deqla manjew berkata...

yela tuu... apapun alasan nur, takhta ratu typoi sirang2 tetap milik nur.. hahaha.. ehh tv tu dok atas lappy nur.. tahan ehh lappy nur menahan berat tv.. ;p

AyueJean AJ berkata...

Tak terima... REJECT!!!
Sila kukuhkan lagi alasan anda...
Hehheheheh..

Cik Nur™ berkata...

@Deqla manjew Errr..belum ratu lagi okay..

sebeanrnya, Lappy tu atas meja, rendah dari rak tv..kira nur bersila..pastu snap pic..tu yg nampak mcm tv tu terletak atas lappy...

silap mata tu..hihi

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ok alasan diterima..hihi

Sue-Rya Qistina berkata...

hahaha..tahniah sbb boleh buat 2 kerja dlm satu masa. hehehe

Chic Na berkata...

reject. alasan semata2. hakhak..

Cik Nur™ berkata...

@Chic Na Err...jgn terpengaruh dgn diorg cikna.... ini buakan alasan...
hahaha.. :p

are_lin@yu berkata...

oo sambil tgk blog tgk tv ya..hihi

Cik Nur™ berkata...

@are_lin@yu haaa..sbb tu selalu typo.. kikikiki... :p

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tom n jerry peberet cartoon qalief nih

Si Matatajam berkata...

Jenguk Nur sambil klik2

Mrs Velentine berkata...

pergh tamak oh.

izan mama mia berkata...

typo ke tipo ker..asal ok boleh gak bawa2 faham

Yana Halim berkata...

tu diaaaa.......ada lg ruang kiri kanan tu. ce tambah. pastuh boleh terus jd control room. byk beno screen depan mata. ekeke...

BERT berkata...

tengokk kartun plak tu hahaha

kopi pasta berkata...

tak tengok kartun pun tetap typo juga jika diinginkan...tetiba

ayut berkata...

hahaha..pttla...ni mesti smbil tgk tv g menaip... :p

Cho Zila berkata...

alasan sahajakan...

Mieya Atiera berkata...

hahaha. samalah. feeling still macam budak-budak. layan tom & jerry

Yumida Huda berkata...

hehe..terbaik la nur
2 dlm 1

nanieybarnieylurviey berkata...

Wahh tom n jerry.. Hehe.. Boleh la terima alasan tu :)

Misya Mialen berkata...

hamboiiii. no wonder laaa. tp x pe... terima je.;) hihi

Aine Ainun berkata...

amboi kemain lagik...=))

Sue PeLik berkata...

comel! hihihi. lama tak jenguk sini kot makin lawa semuanyaaa hihihi.

dapat kat kuala kurau cik nur. ehehehe :) nanti ada masa leh jerk jenguk cik nur kat sana huhuhu

nik ros berkata...

buat 2 keje dlm 1 masa mmg la akan ada masalah typo..hehe

Che Rosliza Che Mat berkata...

memang tamak....kikiki

QasehnyaRania berkata...

cayalah siap letak bukti lagi tu..hihi
ciknur..jom join ga, nak:)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

Tihara berkata...

typo takpe janji paham
:)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurul yang tak ada ketamakan nie pun selalu typo..hahaha watkerja sambil berblog mmg banyak kesalahantuh..huhu

Arina Shamsul berkata...

ooo patut la,akk tau dah..hahahaha..tom n jerry lak tu..

Yana Libra berkata...

hehehe..cari alasan tu~ :p

jaakechik berkata...

sama la mcm jaa, tv nak tgk, blog pun nak hadap, ngan anak lagi...hahahaha... sbb tu jaa jugak jarang bw sekarang, ni anak tgh tido pepagi hari buleh la terjah blog kwn2 jap. tp kejap jer la sbb jap lagi jaa kena gi keje dah...heee!

Shida Radzuan berkata...

ada masa betul2 free baru blh tgk TV senikmatnya hahaaa ^_^

Etuza Ezawarna berkata...

blog cik nur kemas ringan...kitapun suka tengok tau..tahniah