Sabtu, 2 Mac 2013

Home » » Terima Kaseh Blogger's...!

Terima Kaseh Blogger's...!




Okay malas nak bebel panjang, Entry ini adalah entry penghargaan buat mereka yang sangat bermurah hati. Tiada kata lain yang mampu Nur ucapkan selain daripada jutaan terima kaseh pada semua...!



Gambar yang pertama, hadiah ikhlas dari Ayu. Sesuai dengan nama, memang ayu tau orangnya. 
Cenderahati yang tertinggal sewaktu gathering di Melaka hujung tahun lepas. 
Terus dipos ke rumah. Pada yang belum kenal Ayu, mohon terjah beliau DISINI
Terima kaseh ye Ayu...!



Nampak tak pin blogger yang comel tu. Serius sangat teruja bila dapat pin tu. 
Pemberian ikhlas dari Eca. Katanya sebagai tanda penghargaan kerana blog Nur penyumbang trafik ke blog dia. Apapun, Nur terima dengan hati yang riang ria.
Sesiapa yang nak edit blog atau apa saja perkhimatan mengenai blog, 
InsyaAllah layanan terbaik akan Eca berikan. Sebab JULIA pun pernah 'tempah' dengan Eca..
Siapa JULIA, kalian kena terjah SINILAH.
Hehehehe... Jangan marah naaa Eca...
Apapun, Terima kaseh sangat-sangat dekat Eca..!



Nampak tak keris tu. Haa..jangan main-main, keris pahlawan itu ikhlas dari Deqla. Seperti pemberian ayu juga, cenderahati sewaktu join gathering ke Melaka. Terus di pos kerumah. 
Bertambah-tambah koleksi keychain Nur. Pada yang nak kenal Deqla,
Bolehlah terjah SINI tau...!
Terima kaseh sangat-sangat dekat Deqla..!



Tudung bawal tone ni pemberian daripada Ummi Iman, kerana blog juga penyumbang trafik ke 
Blog Ummi Iman. Nur juga Tak sangka tau dapat bawal. 
Ummi Iman macam tahu-tahu je sekarang ni Nur tengah gila pakai tudung bawal.
 Memang tak terkata apa bila dapat tudung dari Ummi Iman.
Nak kenal Ummi Iman, Jom terjah SINI.
Terima kaseh banyak-banyak ye kak..!



Nampak, dari jauh terbang akhirnya selamat sampai ke tangan Nur. Pemberian ikhlas dari Ibu muda. Bakal menimang cahaya mata yang ke tiga tidak lama lagi. Sesiapa yang nak kenal dengan Sis Aima dan putera-puteranya, terjah la SINI..Jangan malu-malu...



Ole-ole dari penang dari Jaa. Tanda penghargaan sebagai Top Komentar.
Comelkan rama-rama tu. FM tu tau. Memang sukalah Nur dengan FM. 
Sebab salah satu hobi Nur kumpul FM. 
Sekarang ni alhamdulillah, banyaklah juga yang terkumpul.
Jaa ni ibu muda tau. Kalau kalian nak kenal-kenal dengan Jaa,
Jom terjah SINI. Jangan memalu tau..!
Apapun, terima kaseh banyak-banyak ye Jaa...




Kata Hati :
 Maaf ye, Nur lambat Publish penghargaan ini. Sungguh tiada kata yang mampu diucapkan selain dari pada TERIMA KASEH yang tidak terhingga.
Moga Allah sentiasa murahkan rezeki kalian semua...Amin..!
.

43 ulasan:

Nastyna berkata...

cantik cantik belake. murah rezeki.

Mieya Atiera berkata...

Tahniah Cik Nur.. Banyaknya hadiah dia.

Chic Na berkata...

banyaknya duit ayu bagi.. mintak sikit. hihi.. murah hati diorang. ;)

Nora Karim berkata...

wah... seronoknya dpt macam2... :D

nik ros berkata...

untung nyer. byk sgt hadiah tu.semua best2

izan mama mia berkata...

wah..semua gojes2 belaka..tahniah nur..

Yumida Huda berkata...

tahniah nur..alhamdulillah..rezeki
nur memang sporting mengomen...

Herman Bagus berkata...

selamat :)

Nasuha berkata...

Awk suka makan? Jom join segmen http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

n 0 e s u h a i m i berkata...

bessnya dapat banyak hadiah...

Ummi Iman berkata...

Sama-sama cik nur. Tahniah :)

Tihara berkata...

alhamdulillah, banyak betul tanda hati dari kawan2..moga murah rezeki mereka yea :)

Aine Ainun berkata...

bestkan...

dalam maya je, boleh kenal kwn2 yang baik n sporting..=)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah banyaknya hadiah cik nur. tahniah ye

Deqla manjew berkata...

hihi... sama2 nur... comey pulak tgk keris tu.. pndai nur snap gmbo...tahniah tau dpt byk hadiah.. :)

Si Matatajam berkata...

Bestnya dapat adiah....bertambah2 koleksi FM ngan keychain yek Nur..

N.Aima K berkata...

muda ke dear..? dah 3.0 series dah ni!

jaakechik berkata...

oo ciknur ni pengumpul FM rupanya yer...bagus laa.... boleh tambah koleksi yg ada dgn FM rama2 yang bagi tu..hehehehe....

AyueJean AJ berkata...

Banyak cenderahati nur dapat ye..... =d

Hans berkata...

wah
untung lah :)

Etuza Ezawarna berkata...

alamak banyaknya hadiah, macamana arh! agar ada org bagi hadiah, hehehe...best tu cik nur..sure

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Waaaa bagus... Tahniah dpt pemberian drpd blogger!

QasehnyaRania berkata...

morning cik nur..alhamdulillah.rezeki ;)
semua cantik2

azianierdawati berkata...

alahai comey btl pin BLOGGER tu...

9n0L4 berkata...

byknyeeee hadiah cik nur. untungla. ;)

Sally Yatiey berkata...

Banyaknya dapat hadiah dari bloggers.. ;D

nanieybarnieylurviey berkata...

Cantik semuanye.. :)

Cik Aini berkata...

bestnya :)
tanda kenangan dr blogers :)

Che Rosliza Che Mat berkata...

cantik cantik belake. murah rezeki.

Bui Junaidi berkata...

WOW,BYK YU..ALHAMDULILLAH,REZEKI :)

ayut berkata...

sape tak suke dpt hadiah...hihihi..ayut pon suke Nur ^^

are_lin@yu berkata...

wahh byk adiah nur dpt..hehe..blh wat kolek sin..hehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

semuanya dijdkna kenangan..menarik!!

Mrs Velentine berkata...

tahniah makin banyak koleksi...

Eca Dwinky Asha berkata...

hye julia >.<"
comel kan pin blogger tu.hikhihkik

Yana Libra berkata...

murah rezeki~ :)

comel yg kebaya tu..hehe~

Shida Radzuan berkata...

wahhh banayknye tahniah desar ^_^

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. murah rezeki nur

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah banyak nur dpt hadiah...tahniah2 rezeki

kopi pasta berkata...

untungla murah rezeki...tinggal dalam dunia maya pun, boleh dpt hadiah realiti drp blogger2 :P

wan nurul hezrina abd halim berkata...

semua cantik n teruja juga tgk pin blogger2..menarik=)

aku HaniAsyira berkata...

banyaknya...... betnyaaaa..

Etuza Ezawarna berkata...

teringin hadiah dar cik nur...offf! jangan layan..