Rabu, 6 Mac 2013

Home » » Wordless Wednesday #47

Wordless Wednesday #47





Kata Hati :
Bila bosan, inilah akibatnya....
Hahahahaha....
.

46 ulasan:

ejulz berkata...

lawan game fb la baru syok.. haha

Shida Radzuan berkata...

shida dah xlarat nk men mula2 smngt lama2 men dah boring hehee..

p/s: dear bg alamat yer..insyllah ada msa kita jumpa.. :)

Zaza =) berkata...

uit..haha...suka tol main game ni...tp dh xde kt pc ni..mana nak dapat ya...

Karukord jagau berkata...

aku dh habis sume level dh men plant zombie nih ...
besusun dh pingat kihkihkih

Cik Aini berkata...

alah...rileks arr..
kalo bohhsannn g lah BW..hehehehe mesti x bohhsann.kehkehkeh

cepat2..bila nk g bndar perda nih?muahahaha

nicosikura berkata...

selalu tengok kawan2 kat kolej main game nie.. but saya tak reti.. hehehe =)

nini berkata...

sama la kita...=D

Nastyna berkata...

takper, tak kacau orang. main elok2 yer CIk Nur.

Cinta Misteri berkata...

Ihikssssssss....pagi2 dah main hantu.

Morning Nur

n 0 e s u h a i m i berkata...

Bess je main game...hehehe..kasi ilang bosan..

fizafantagirO berkata...

yayyy plant vs zombie ! hikss, fiza smp skrg xreti nak main benda ni :p

izan mama mia berkata...

yeahhhhhhhhhh games time

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

game..best2!

AyueJean AJ berkata...

Game apa ni Nur?

P/s : nak majuk dengan Nur...
Salah mention nama... Jadi ayut pulak.... Huhuhuhuhu....

mama3heroo berkata...

kih3..suka men game nih..

Deqla manjew berkata...

haha.. deqla pun suka main game tu..ada kat tablet deqla.. tp kalo kalah kan.. mula la bosan nk main..hahahaha

AyueJean AJ berkata...

Okay tak majuk dah...
Tapi kena rasuah coklat Daim..
Hahhahaha... demand lak... =P

AyueJean AJ berkata...

@Cik Nur™, coklat Taiping or Ferero Rocher pun AJ makan...
=P
Kihkihkih....

syiela berkata...

hahahah release tension..

QasehnyaRania berkata...

hhahaa.. main gamen la tu kan :)

Sue-Rya Qistina berkata...

hahaha..samalah ngan saya kalau dah bosan. tapi kena jeling2 jugak takut terkantoi!

Anis Nisa berkata...

nur,nisa pun suka main game ni..hilang tension..hihi...

ayut berkata...

hahaha..standar..bosan je men game..confirm :D

hazwan hairy berkata...

haha main yg terbaru lah..

Tihara berkata...

best aper, zombie kampung pisang :)

Mrs Velentine berkata...

MV tak suka game ni(**asyik kalah jer)..done white

kinara kinatara berkata...

kina suka main game nie...huhu

kopi pasta berkata...

jangan dijadikan sebagai ketagihan sudahla...nanti susah nk brenti :p

Yumida Huda berkata...

nur layan game..yeyyy..nk join

nanieybarnieylurviey berkata...

Hehe.. :) ble da bosan yg ni apa plak Nur :)

Chic Na berkata...

ooo.. tak buat keja ye. report kat bos. huhu..

Cendol berkata...

eiiii game zombie vs plant!! lama dah berkepuk dlm lappy ni tak main pun..

Mieya Atiera berkata...

Mieya tak rajin Main game guna laptop nie. selalu guna handphone je.

are_lin@yu berkata...

sempat lg main game eh..hehe

Aine Ainun berkata...

AA x penah main game ni,
tp anak buah selalu main, AA tukang tgk...=)

Arina Shamsul berkata...

hahahaha.layan je dik..layan je..hehehe

Bui Junaidi berkata...

DULU KAK BUI HANTU GAME ZOMBIE NI..SAMPAI TERABAI ANAK2..HAHA

wan nurul hezrina abd halim berkata...

skang suka main game the surf...yang kutip2 duit tuh dalam ipad=)

Hasrina berkata...

kiter suka game ni rindunya dah lama tak main

BaNu Syah berkata...

suka gak main games..tp games kt atas ni x prnh main pon..main games lain yg dh didownload kt tenet..kat FB layan games Merlin jer sbb kt games tu leh dgr suara Colin Morgan original lgi haha angau ngan merlin muahaha

Si Matatajam berkata...

Game apa tu Nur? Cam best ja..

Encik H berkata...

H pernah beli replika sunflower, hadiah utk ex-gf..masa tu kitorang pegi wangsa maju kot..

nak kata replika pun x jugak, tp yg lembut2 macam anak patung tu..

9n0L4 berkata...

game ape ni nur. akak jrg main games kat lappy. hehe.

aku HaniAsyira berkata...

dah lama xmen... ZOMBIE ATE YOUR BRAIN

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sejak ada anak xsempat dh layan games hihihi

Yana Libra berkata...

game ni mmg best main kalau tgh bosan..hehe~ :P